標題: 大帥哥未播都入圍台慶頒獎禮,余詠珊冇回應,yahoo33 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-11-24 12:40 AM     標題: 大帥哥未播都入圍台慶頒獎禮,余詠珊冇回應,yahoo33 點評?

兒戲到呢

查看相片

健仔話有得提名已好開心。(互聯網圖片)
更多

無綫《萬千星輝頒獎典禮》將於12月16日舉行,各獎項提名名單今日出爐,相信大家最關心都係「最佳男/女主角」有邊位入圍?
先講「男主角」,12部劇入面有20位藝員入圍,以《再創世紀》最巴閉,郭晉安、袁偉豪同周柏豪均有提名,其次係《逆緣》黎耀祥、陳家樂,《宮心計2深宮計》馬國明、蕭正楠,《跳躍生命線》馬德鐘、何廣沛,《是咁的,法官閣下》黃智賢、關禮傑,《兄弟》王浩信、楊明,連未播出,即將喺12月3日出街嘅《大帥哥》都趕得及參與台慶頒獎禮,張衞健(Dicky)同洪永城都入圍。
而「女主角」有18位藝人入圍,除咗有大熱《宮心計2之深宮計》陳煒同胡定欣,《BB來了》李佳芯及《三個女人一個「因」》黃智雯之外,新人麥明詩同蔡思貝都分別憑《是咁的,法官閣下》同《大帥哥》有機會爭獎。
張衞健今日回覆《蘋果》時話﹕「開心,好開心,有得提名好開心呀!希望大家鍾意,我剛飛到去南非,同太太度假,我要度假喇!」而《大帥哥》獲得多項提名,有份角逐「最佳女配角」嘅楊秀惠都有啲意外,佢今日接受傳媒訪問時話﹕「聽到入圍都有啲意外,因為之前知道劇集12月3號先播出,未必有得提名,o依家《大帥哥》未播就有幾項提名,都算係好開始。」
一直有傳Dicky不滿無綫安排,明明話《大帥哥》係台慶劇,點知推遲變成炮灰檔,未出街就有提名,真係好少見,唔知係咪為咗安撫Dicky啦?(相關新聞﹕ https://bit.ly/2QmGiRv )又或係今年無綫播咗太多外購劇,一部《延禧攻略》都播足70集,相對自家製劇集減少,所以要搵埋未播出嘅劇集充撐場面。除《大帥哥》外,胡鴻鈞主演同劉佩玥主演《救妻同學會》都係未播先有提名,無綫高層余詠珊同杜之克表示:「冇回應。」
查看相片

胡鴻鈞主演《救妻同學會》,未播出已可提名「最受歡迎電視男角色」。
更多

作者: 自拍男    時間: 2018-11-24 12:41 AM

一向都係做馬,叫人點答,有咩好回應
作者: 自拍男    時間: 2018-11-24 12:42 AM

TVB 衰亡有條路
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-24 05:39 AM

上年<溏心3>播左一周 , 就有4個入選視后20強
作者: DQ男    時間: 2018-11-24 02:28 PM

上年播左一周 , 就有4個入選視后20強
迦樓羅女王 發表於 2018-11-24 05:39 AM
一台獨大惡果
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-24 06:33 PM

余大媽真係醜人多八怪
作者: DQ男    時間: 2018-11-24 06:41 PM

余大媽真係醜人多八怪
迦樓羅女王 發表於 2018-11-24 06:33 PM
元老又唔幫建制     
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-24 06:43 PM

元老又唔幫建制     
DQ男 發表於 2018-11-24 06:41 PM
呢D係黃絲心理羅 ... 邊個話建制一定鐘意大台???

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0