標題: 陳自瑤心已死,正式同王浩信搞離婚,元老點評? [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2018-12-6 09:20 AM     標題: 陳自瑤心已死,正式同王浩信搞離婚,元老點評?

索爆人妻     

「我認自己係一個好需要人遷就嘅人,我係巨蟹座,佢係處女座,我情緒化,佢又有自己要求。從前嘅女朋友甚至會覺得我好難服侍,但阿Yo就係可以配合到,甘願做下把位,生活上兩個人真的很夾。」想當年,王浩信就咁樣認定陳自瑤(Yoyo)為結婚對象。佢哋拍拖3年後,2011年11月11日上午11時結婚,相信大家都好印象深刻,因為係由浩信好友李丞責揀,李師傅更表示係丁財兩旺兼無懼風雨,必能化險為夷嘅好日子。兩人唔經唔覺結咗婚七年,囡囡王靖喬而家已經六歲升讀小學。其實婚後幾年,有指因為王浩信緋聞不斷,而且繁忙工作令到聚少離多,少時間陪太太同囡。令到冇安全感嘅Yoyo心死,對於婚姻嘅疲累,佢決定唔再挽留,更有傳已經正在辦理離婚手續。
過往王浩信嘅緋聞不斷,先後同過謝芷蕙(Cammi)、陳法拉、蔡思貝、黃心穎、陳偉琪、江嘉敏等人傳緋聞,令到老婆Yoyo心死。
唔知道王浩信係咪知道婚姻出現危機,近日佢都好修心養性跟隨好朋友伍允龍返教會,希望尋求心靈輔導而得到幫助;同時Yoyo接受婚姻輔導,嘗試努力修補關係。但結果都係大家預料嘅唔成功,有指一早已經搬走咗嘅YoYo正辦理離婚手續,而Vincent近日接受傳媒訪問時就指近日嘅婚變傳言係流料。

作者: 港燦男    時間: 2018-12-6 09:21 AM

大把人爭住要
作者: 港燦男    時間: 2018-12-6 09:32 AM

大把人爭住上
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-12-6 12:19 PM

大把人爭住要
港燦男 發表於 2018-12-6 09:21 AM
要就未必 , 扑就可以一扑
作者: ThomasKoon    時間: 2018-12-6 12:38 PM

要就未必 , 扑就可以一扑
迦樓羅女王 發表於 2018-12-6 12:19 PM
慰藉佢(肉體)
作者: 港燦男    時間: 2018-12-6 03:43 PM

慰藉佢(肉體)
ThomasKoon 發表於 2018-12-6 12:38 PM
用元老精華
作者: ThomasKoon    時間: 2018-12-7 12:22 AM

用元老精華
港燦男 發表於 2018-12-6 03:43 PM
陳小姐同你講:你想點咪點囉
作者: 自拍男    時間: 2018-12-7 12:38 AM

陳小姐同你講:你想點咪點囉
ThomasKoon 發表於 2018-12-7 12:22 AM
任玩

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0