標題: 最強星二代,元老點評? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2019-2-22 09:13 AM     標題: 最強星二代,元老點評?

林愷鈴      

加入娛樂圈做得藝人,樣貌多數都出眾。佢哋嘅仔女當然遺傳佢哋優良基因,所以呢班星二代嘅顏值一定有番咁上下。除咗顏值高之外,佢哋嘅氣質同埋學歷都非常出眾,萬千寵愛在一身。唔少星二代已經成為傳媒追訪嘅目標,今日就同大家睇下有邊啲最新星二代潛力股啦!
邱淑貞女兒 - 沈月
查看相片

邱淑貞和沈嘉偉嘅大女沈月已經17歲,完全遺傳晒媽咪嘅美人基因,擁有精緻五官,兼有衣著品味,被稱為「最美星二代」。自從樣貌曝光後,沈月一直成為傳媒追訪嘅目標。一早已經表示對娛樂圈不感興趣,最近佢破例參加爸爸旗下品牌喺倫敦時裝周做模特兒行天橋,沈月表現淡定,加上一身仙氣時尚打扮,真係一啲都唔輸蝕比媽咪。
任達華與琦琦女兒 - 任晴佳
查看相片

任達華與琦琦嘅女兒任晴佳(Ella)只得14歲,佢除咗擁有爸爸媽媽嘅高顏值樣貌之外,更加遺傳咗媽媽fit爆嘅Model身型。擁有170cm身高加上一雙逆天長腿,連琦琦都忍唔住話囡囡嘅身材比自己好,Ella絕對有條件同媽媽一樣做模連兒。
上山詩鈉女兒 - Hilary
查看相片

上山詩鈉的女兒Hilary有「最索星二代」之稱,21歲嘅佢遺傳晒媽咪混血兒嘅美貌,仲越大越靚女,充滿仙氣。喺去年12月美國波士頓大學畢業嘅佢,被傳與富三代施仲樂秘撻後,上個月已經融入男友家中,陪男友三代同堂喺跑馬地馬場拉頭馬。
龔慈恩女兒 - 林愷鈴
查看相片

昔日無線花旦龔慈恩嘅18歲林愷鈴(Ashley),佢遺傳咗媽咪嘅靚女基因,擁有標致美貌和星味,加上身高173cm,更被稱為「港版允兒」。Ashley除咗擁有外在美之外,佢仲品學兼優、琴棋書畫樣樣掂,Ashley考國際預科文憑考獲41分,成功入讀第一志願港大建築系。Ashley自細已經好鍾意音樂,佢8歲嘅時候已經考獲6級鋼琴資格、8級聲樂資格,之後仲學埋小提琴、吹長笛、劍術及騎術。早前仲簽約杜琪峯旗下,成為藝人及模特兒,佢成個package行出嚟真係無得輸呀!
湯鎮業孖仔 - 湯君慈及湯君耀
查看相片

「 無綫五虎將」之一湯鎮業嘅一對23歲相差兩分鐘出世孖仔,大孖湯君慈(Bruce)同細孖湯君耀(Chris)外表俊朗又有型。就讀於美國加州大學洛杉磯分校(UCLA)修讀社會學及電影,2017年畢業後已經簽約成為「宇宙最強」甄子丹公司旗下,處男作就係伙拍甄子丹拍攝電影《大師兄》。
馬德鐘兒子 — 馬在驤
查看相片

今年20歲嘅馬在驤,除咗同老竇馬德鐘一樣生得高大威猛之外,佢仲係運動健將,6歲開始習泳,仲參加過學界及唔少游泳比賽均屢獲獎項。佢現時喺澳洲修讀機械工程,目前以學業為先,不過佢就話對工程同埋娛樂圈幕前工作都有興趣。
關禮傑大女 - 關楓馨
查看相片

今年24歲嘅關禮傑大女關楓馨(Fabienne),遺傳父母嘅優良基因,樣貌甜美,顏值超班。2016年畢業於英國大學University of Southampton,之後去咗澳洲工作假期一年,Fabienne啱啱仲喺英國讀完碩士學位,主修兒童權益。有樣有學歷嘅Fabienne,有傳無綫喺2016年已經睇中咗佢,曾被力邀參選港姐,不過當時仲讀緊書,所以不為所動。有傳無綫未有放棄,早前仲出動重金利誘,力邀Fabienne加盟無綫旗下,希望關禮傑同囡囡可以父女檔上陣拍劇。

作者: Grandfather    時間: 2019-2-23 06:59 AM

另類富二代呀
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 08:10 AM

另類富二代呀
Grandfather 發表於 2019-2-23 06:59 AM
香港E+連明星都係世襲???
作者: 自拍男    時間: 2019-2-23 02:45 PM

香港E+連明星都係世襲???
迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 08:10 AM
自己人玩晒
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 04:06 PM

搞咩沈月??? 要搞都搞佢老母拉
作者: 自拍男    時間: 2019-2-23 04:10 PM

搞咩沈月??? 要搞都搞佢老母拉
迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 04:06 PM
元老專搞人妻
作者: ericliu    時間: 2019-2-23 04:14 PM

其實沈月有咩咁正?比我而家都會揀佢老母
作者: 自拍男    時間: 2019-2-23 04:24 PM

ericliu 發表於 2019-2-23 04:14 PM
到依家都會揀太太
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-23 07:23 PM

ericliu 發表於 2019-2-23 04:14 PM
英雄所見略同
作者: Grandfather    時間: 2019-2-23 10:59 PM

揀人老母文雅粗口牙
作者: kenlabs    時間: 2019-2-23 11:20 PM

英雄所見略同
迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 07:23 PM
英雄眼中出大媽

圖片附件: No Mum.jpg (2019-2-23 11:22 PM, 30.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2938880&k=06c7387e4253cd2a24d681ef4e5175c7&t=1726833624&sid=nrKYOq

作者: 自拍男    時間: 2019-2-24 12:56 AM

英雄眼中出大媽
kenlabs 發表於 2019-2-23 11:20 PM
英雄眼中出粉皮
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 01:56 AM

揀人老母文雅粗口牙
Grandfather 發表於 2019-2-23 10:59 PM
都係架 ... 真心果句 , 好想搞佢老母
作者: 自拍男    時間: 2019-2-24 03:33 PM

都係架 ... 真心果句 , 好想搞佢老母
迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 01:56 AM
AV劇情
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-2-24 05:09 PM

AV劇情
自拍男 發表於 2019-2-24 03:33 PM
同伯母講 : 我同你個女拍拖 , 其實都係想親近你咋

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0