標題: 張松枝12年冇加人工,越做越灰,拒返無綫,yahoo33 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-3-23 12:19 AM     標題: 張松枝12年冇加人工,越做越灰,拒返無綫,yahoo33 點評?

查看相片

有無綫「「御用二世祖」」之稱嘅張松枝,經常喺劇集飾演二世祖或者奸角嘅角色,亦有人話似韓星宋仲基同孔劉,所以都算頗有觀眾緣。1995年加入無綫後,一直做啲唔太起眼嘅角色,甚至係臨時演員。喺無綫期間,佢試過12年冇加過人工,雖然有加過騷錢,但同時又會控制返佢工作量,所以同冇加人工冇分別。
去至2012年,佢決定離開無綫加入港視,可惜港視不獲發牌,一大班台前幕後工作人員面臨失業。但張松枝對無綫真係心灰意冷,所以佢話情願考慮做地盤、申請公屋,都唔會返無綫拍劇,因為佢覺得再做落去,越覺得自己冇乜價值。
好彩佢堅持自己理念,而家有機會拍電影,喺《無雙》中與周潤發(發哥)及郭富城合作,佢亦會為港台同ViuTV、網劇及內地劇拍攝,所以天無絕人之路,佢唔留係無綫,出面仲有好多機會等緊佢。
查看相片

作者: 自拍男    時間: 2019-3-23 12:20 AM

情願做地盤、申請公屋
作者: 自拍男    時間: 2019-3-23 12:21 AM

扑街又係梁振英黑箱電視發牌害
作者: 自拍男    時間: 2019-3-23 12:23 AM

當年支持梁振英黑箱發牌

1. 淋病

2. 馬逢國

3. 周松崗

4. 民建

5. 功撚
作者: 自拍男    時間: 2019-3-23 12:25 AM

一台獨大惡果
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-3-23 06:11 AM

哈 .... 真係好笑 , 佢撈唔掂 , 唔肯返大台 , 結果都仲可以賴大台???!!!
作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 11:58 AM

哈 .... 真係好笑 , 佢撈唔掂 , 唔肯返大台 , 結果都仲可以賴大台???!!!
迦樓羅女王 發表於 2019-3-23 06:11 AM
開藥房

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0