標題: 梁裕恆竟然撐心穎︰佢係受害人,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 12:01 PM     標題: 梁裕恆竟然撐心穎︰佢係受害人,元老點評?

梁裕恆凌晨在Facebook上傳與黃心穎的合照。
更多

【星島日報報道】許志安與黃心穎被爆出「安心偷食」事件,轟動全城,兩人遭全港網民鬧爆。不過2016年落選港男梁裕恆(Flow),昨日突然在社交網站Facebook發文力挺黃心穎,更形容對方是「受害者」,帖文一出隨即引起網民熱論,不少人留言直斥梁裕恆搏上位。
梁裕恆凌晨在Facebook上傳與黃心穎的合照並透露「內情」,指黃心穎曾向自己坦承與男朋友很少機會見面,兩人之間出現感情問題,更愛上另一位有婦之夫,對此感到內疚。「那個是天后的老公,但那個男人說佢哋嘅婚姻一早出咗問題,個男人同佢講會離婚,她才願意跟他一起。」
他在文中又稱,「如果係咁,她只是一個受害者。事件報道後,無人同佢講過一句公道說話。我亦唔明點解她一句都唔回應,一個人攬晒上身。個男人唔係有錢?又唔係好樣?佢又唔係賣身,只是一個追求愛情嘅女仔。個男人無野畀到佢,就只是愛錯一個人,係有錯,但罪不至死!」
不過言論未有引起網民同情,更直斥梁裕恆混淆視聽以及抽水搏出位,有人留言指「第時你女朋友比綠帽你戴,你記得原諒佢」、「一面倒的負評」、「成功搏出位」、「豬隊友」。

作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 12:01 PM

指黃心穎曾向自己坦承與男朋友很少機會見面,兩人之間出現感情問題

作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 12:02 PM

但那個男人說佢哋嘅婚姻一早出咗問題,個男人同佢講會離婚

堅定留       
作者: kenlabs    時間: 2019-4-20 12:06 PM

挑 講咁多撚話 直接講對人哋對波有興趣咪得咯
作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 12:10 PM

kenlabs 發表於 2019-4-20 12:06 PM
對奶最有興趣

圖片附件: ko_20248111865a8e607d2f370.jpg (2019-4-20 12:10 PM, 232.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2943211&k=bb29daf7864a50d256bfcb7ef8a93be1&t=1726817419&sid=6q0873

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-20 12:21 PM

呢條友真係害死心穎
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-20 12:49 PM

kenlabs 發表於 2019-4-20 12:06 PM
唔止對波,可能係全個body,甚至可能已經食過
作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 02:21 PM

ThomasKoon 發表於 2019-4-20 12:49 PM
全身舔過
作者: yahoo33    時間: 2019-4-20 02:36 PM

係加害者唔係受害者 馬明先係受害者
作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 02:43 PM

係加害者唔係受害者 馬明先係受害者
yahoo33 發表於 2019-4-20 02:36 PM
羅生門
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-20 02:47 PM

ThomasKoon 發表於 2019-4-20 12:49 PM
食過就唔會咁白痴 , 跳出來自殺拉
作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 02:57 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-4-20 02:47 PM
一蒲清袋
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-20 03:44 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-4-20 02:47 PM
低能仔諗嘢咁正常嘅,就唔係低能仔啦
作者: 自拍男    時間: 2019-4-20 04:40 PM

低能仔諗嘢咁正常嘅,就唔係低能仔啦
ThomasKoon 發表於 2019-4-20 03:44 PM
白痴港女,低能港仔

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0