標題: 劉浩龍:沒有發現二人有異樣,ThomasKoon 點評? [打印本頁]

作者: DQ男    時間: 2019-4-20 11:21 PM     標題: 劉浩龍:沒有發現二人有異樣,ThomasKoon 點評?

有都唔講       

今日(17日)動畫片《女皇哥基大冒險》舉行首映禮,劉浩龍在當中飾演奸角査理:「所以把聲要沈嘅,奸唔係話要殺人放火。因為我本來係女皇(羅蘭聲演)最愛嘅至尊狗,但歷斯出現令我失寵,於是我心生不憤想趕走佢!」
劉浩龍又稱這次是第一次挑戰配音:「其實好恨呢個工作,細細個睇卡通片,第二日返到學校就會同同學角色扮演,用聲音重演返片段,小朋友嘅時候一直都係咁玩,經過咁多年終於有機會幫卡通片配音,非常開心。始終歌手都係用聲音去工作,其實同配音員都相近,所以希望多啲呢啲工作。」
說到昨日(16日)令全城哄動的「安心事件」,當晚亦在飯局現場的劉浩龍被問到有沒有發現什麼端倪,他說:「其實真係冇發現,只不過有個朋友生日,一班人一齊食飯。」又左右而言他地迴避說:「我淨係發現丁子高喺隔離食咗好多嘢。」當記者再次追問,劉浩龍說:「不如唔好講呢件事!」

圖片附件: f7b7f2762ceda038a00bf7cea6e33773.jpg (2019-4-20 11:21 PM, 66.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2943221&k=176777aedd7296a41b9c74217b31e92d&t=1726824778&sid=piIl8z

作者: yahoo33    時間: 2019-4-20 11:48 PM

根本無可能無野 小小都應該都有d 聽講兩條友都唔係短時間
作者: DQ男    時間: 2019-4-20 11:56 PM

yahoo33 發表於 2019-4-20 11:48 PM
二年
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-23 09:16 AM

yahoo33 發表於 2019-4-20 11:48 PM
可能知黃小姐搵緊食 , 但未必知許生己經 ...
作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 02:00 PM

可能知黃小姐搵緊食 , 但未必知許生己經 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-23 09:16 AM
中招
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-23 03:32 PM

1# DQ男

師兄咪醒囉,扮唔知,好似嗰啲二打六咩,無啦啦衝出嚟柒....
作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 03:36 PM

1# DQ男

師兄咪醒囉,扮唔知,好似嗰啲二打六咩,無啦啦衝出嚟柒....
ThomasKoon 發表於 2019-4-23 03:32 PM
沉默是金

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0