標題: 唔回應Flow,馬明:件事過咗去仲講乜鬼,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-4-22 10:20 PM     標題: 唔回應Flow,馬明:件事過咗去仲講乜鬼,元老點評?

講多無謂

馬明作為當事人之一,都話過咗去,再講無謂。
更多

【星島日報報道】「安心出軌」事件持續發酵,日前風牛馬不相及的落選港男梁裕恆(Flow)網上發文,力撐黃心穎搶人夫只是追求愛情,罪不至死後,瞬即被網民狂轟抽水。
馬國明今日如常現身電視城化妝間,化妝後乘坐公司廠車外出拍攝《降魔的2.0》外景。談到梁裕恆發文撐黃心穎,馬明笑笑說:「無回應,件事過咗去,再講,講乜鬼。」問到可覺得對方太多事?他說:「無回應,真係無回應。其實所有人講咩都無回應,人哋鍾意講都無辦法。(心情OK?)OK啊,繼續努力工作,多謝大家。」

睇更多

作者: 自拍男    時間: 2019-4-22 10:22 PM

搵過條新女好過     
作者: 自拍男    時間: 2019-4-22 10:22 PM

翻溝曾華、唐C
作者: kenlabs    時間: 2019-4-22 10:45 PM

翻溝曾華、唐C
自拍男 發表於 2019-4-22 10:22 PM
一於唐C啦
作者: 自拍男    時間: 2019-4-22 10:47 PM

一於唐C啦
kenlabs 發表於 2019-4-22 10:45 PM
一於陳詩

圖片附件: 275b387be7d8c81f5a7d53f4e6a5201f.jpg (2019-4-22 10:47 PM, 354.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2943365&k=9c5d6159a57937dcedf93b740d4a0113&t=1726822876&sid=fGSWgU

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-23 04:33 AM

一於唐C啦
kenlabs 發表於 2019-4-22 10:45 PM
點解唔李C???
... 講真 , 我覺得唐C一樣係利用馬明 , 不過係小程度果種
作者: 自拍男    時間: 2019-4-23 01:48 PM

點解唔李C???
... 講真 , 我覺得唐C一樣係利用馬明 , 不過係小程度果種
迦樓羅女王 發表於 2019-4-23 04:33 AM
yoyo 利用王浩

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0