標題: ThomasKoon 今朝咁風騷? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2019-5-21 11:21 AM     標題: ThomasKoon 今朝咁風騷?

放假睇nba
作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-21 02:40 PM

GSW大半場落後,但最後階段發力,場數4-0擊敗拓荒者,連續3年成為西岸冠軍
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-21 02:47 PM

GSW大半場落後,但最後階段發力,場數4-0擊敗拓荒者,連續3年成為西岸冠軍
ThomasKoon 發表於 2019-5-21 02:40 PM
... 係連續5年 , 16年佢係輸總決 , 西決佢地WIN左架 !!!
作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-21 04:38 PM

... 係連續5年 , 16年佢係輸總決 , 西決佢地WIN左架 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-21 02:47 PM
連續5年western conference champion?唔記得...15,16年我冇睇NBA, 最近呢2年先睇返
作者: 電騙男    時間: 2019-5-21 05:40 PM

連續5年western conference champion?唔記得...15,16年我冇睇NBA, 最近呢2年先睇返
ThomasKoon 發表於 2019-5-21 04:38 PM
波波日日睇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-21 06:21 PM

ThomasKoon 發表於 2019-5-21 04:38 PM
講開又講 , 16年雷霆二少  17年馬刺  18年火箭全年係勁野 ,
拓荒者都算近年最流既西決球隊 !!!

(係 , 馬刺係比勇士4:0左 , 但大家都知道 "原因" 拉 ... )
作者: ThomasKoon    時間: 2019-5-21 07:05 PM

講開又講 , 16年雷霆二少  17年馬刺  18年火箭全年係勁野 ,
拓荒者都算近年最流既西決球隊 !!!

(係 , 馬刺係比勇士4:0左 , 但大家都知道 "原因" 拉 ... )
迦樓羅女王 發表於 2019-5-21 06:21 PM
勇士vs火箭呢個match-up, 先係真正嘅西決
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-5-21 07:11 PM

勇士vs火箭呢個match-up, 先係真正嘅西決
ThomasKoon 發表於 2019-5-21 07:05 PM
如果可愛無傷 , 17年馬刺都會係 !!!
作者: 自拍男    時間: 2019-5-21 11:13 PM

如果可愛無傷 , 17年馬刺都會係 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-21 07:11 PM
最緊要青頭無傷

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0