標題: "元老制片" 開張 !!! 兩條試片打頭陣 ... ^.^" [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 07:30 AM     標題: "元老制片" 開張 !!! 兩條試片打頭陣 ... ^.^"

[youtube]J-Xb7He6Mdw[/youtube]
[youtube]UoPfjRA_ELE[/youtube]
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 10:09 AM

激死我拉 ... 咁正都唔識J , 你地係咪盲架???!!!
作者: 港燦男    時間: 2019-6-3 10:10 AM

元老處女下海
作者: 港燦男    時間: 2019-6-3 10:10 AM

激死我拉 ... 咁正都唔識J , 你地係咪盲架???!!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-3 10:09 AM
覆左
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 01:26 PM

元老處女下海
港燦男 發表於 2019-6-3 10:10 AM
一晩自學速成 , 己經好勁架拉 ... 而且我仲係個電腦白痴 , 係前年先教識改圖
一晩學識整片POST YOUTUBE(仲要YOUTUBE同整片軟件全部係雞腸 !!!) ,
仲想點???!!!
作者: 港燦男    時間: 2019-6-3 03:02 PM

一晩自學速成 , 己經好勁架拉 ... 而且我仲係個電腦白痴 , 係前年先教識改圖
一晩學識整片POST YOUTUBE(仲要YOUTUBE同整片軟件全部係雞腸 !!!) ,
仲想點???!!! ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-3 01:26 PM
26 改圖、整片達人     
作者: ThomasKoon    時間: 2019-6-3 05:11 PM

我唔係盲,只係睇唔到其他女....
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 08:33 PM

26 改圖、整片達人     
港燦男 發表於 2019-6-3 03:02 PM
其他大大有無人出片???
作者: 胡生    時間: 2019-6-3 09:44 PM

定欣J唔落手..整唔整ALI片先
作者: ericliu    時間: 2019-6-3 10:55 PM

定欣J唔落手..整唔整ALI片先
胡生 發表於 2019-6-3 09:44 PM

BTW 我都係鐘意Ali多D

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 11:06 PM

ericliu 發表於 2019-6-3 10:55 PM
一係咁拉 , 你比圖我 , 我幫你整片
作者: 胡生    時間: 2019-6-3 11:22 PM

ericliu 發表於 2019-6-3 10:55 PM
THANK.你條Ali GIF勁正.... 同ALI浸泡泡浴
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-3 11:46 PM

其實今日學唔到咩新技術 , 不過整住先 ...
[youtube]3ntdoQtaZk0[/youtube]
作者: kenlabs    時間: 2019-6-4 12:07 AM

其他大大有無人出片???
迦樓羅女王 發表於 2019-6-3 08:33 PM
我嘅N年前制作

[youtube]H1f-SMQlKL8[/youtube]

[youtube]6hBcFKD-oPc[/youtube]
作者: 自拍男    時間: 2019-6-4 12:18 AM

我嘅N年前制作

H1f-SMQlKL8

6hBcFKD-oPc
kenlabs 發表於 2019-6-4 12:07 AM
真人制作

圖片附件: Wi8JRxw (1).jpg (2019-6-4 12:18 AM, 109.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946626&k=dd634ad1a1cb2e36b8a944e95160e10f&t=1726814602&sid=22WZYT

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-4 08:06 AM

拿拿拿 , 岩岩整既 ... 今次有J 圖 , 有文字解說
算係好有誠意拉 !!!
(雞芯真係搵唔到J 圖喎 ... 佢真係著得密實下)
[youtube]bZ4JRcTT4O0[/youtube]
作者: 電騙男    時間: 2019-6-4 09:28 AM

算係好有誠意拉 !!!
bZ4JRcTT4O0
迦樓羅女王 發表於 2019-6-4 08:06 AM
大波唐C
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-4 10:12 AM

我嘅N年前制作

H1f-SMQlKL8

6hBcFKD-oPc
K兄有無剪片  貼圖  整音軌 , 定只係將一套片POST上YOUTUBE???

我整YOUTYBE , 其實都係有意見想發表既 ,  所以E+貼圖+配樂 ,
並唔係我心中所想(而我連下載音樂既MP3都未曉) ...
我搵唔到 "讀字軟件" , 剩係出文字一來打到手跛 , 二來都唔討好觀眾
所以我今個星期會買支 "咪" ...

我把聲就唔好聽架勒 , 盡量試下拉
作者: 電騙男    時間: 2019-6-4 10:44 AM

K兄有無剪片  貼圖  整音軌 , 定只係將一套片POST上YOUTUBE???

我整YOUTYBE , 其實都係有意見想發表既 ,  所以E+貼圖+配樂 ,
並唔係我心中所想(而我連下載音樂既MP3都未曉) ...
我搵唔到 "讀字軟件" , 剩係出文字一來打到手跛 , 二來都唔討好觀眾
所以我今個星期會買支 "咪" ...

我把聲就唔好聽架勒 , 盡量試下拉
迦樓羅女王 發表於 2019-6-4 10:12 AM
元老開金口
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-4 03:36 PM

元老開金口
電騙男 發表於 2019-6-4 10:44 AM
頂,今日又要加班!
作者: 自拍男    時間: 2019-6-4 10:27 PM

頂,今日又要加班!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-4 03:36 PM
冇得整圖
作者: 胡生    時間: 2019-6-4 10:33 PM

算係好有誠意拉 !!!
bZ4JRcTT4O0
迦樓羅女王 發表於 2019-6-4 08:06 AM
雞芯J 圖..唔夠唐C多...找到幾張

圖片附件: 201803031李佳芯J.jpg (2019-6-4 10:33 PM, 62 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946720&k=88f1f3e3886a74ccd4fd07b46e2e89ed&t=1726814602&sid=22WZYT

圖片附件: 10170625230李佳芯J.jpg (2019-6-4 10:33 PM, 33.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946721&k=ec12348f5c8981ee2f193004dcdca4c9&t=1726814602&sid=22WZYT

圖片附件: 1014120521李佳芯J.jpg (2019-6-4 10:33 PM, 38.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946722&k=1bfa7495b6b72d83f90b5f1225c20483&t=1726814602&sid=22WZYT

圖片附件: ali_1465816804李佳芯J.jpg (2019-6-4 10:33 PM, 44.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946723&k=e0eed30ccb9a6f8e40ad45a4cefd2da8&t=1726814602&sid=22WZYT

圖片附件: 1014071307李佳芯J.jpg (2019-6-4 10:33 PM, 134 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2946724&k=cf11a6282771e0271be9e3791044cdd4&t=1726814602&sid=22WZYT

作者: 自拍男    時間: 2019-6-4 10:43 PM

胡生 發表於 2019-6-4 10:33 PM
FYY 整圖
作者: 胡生    時間: 2019-6-4 11:02 PM

FYY 整圖
自拍男 發表於 2019-6-4 10:43 PM
FYY J 圖唔多.. 少過ALI
作者: 自拍男    時間: 2019-6-4 11:15 PM

FYY J 圖唔多.. 少過ALI
胡生 發表於 2019-6-4 11:02 PM
腰果眼 J 圖
作者: 胡生    時間: 2019-6-4 11:21 PM

腰果眼 J 圖
自拍男 發表於 2019-6-4 11:15 PM
腰果眼已經簽左TVB親身女...大把機會出鏡
作者: 自拍男    時間: 2019-6-5 12:04 AM

腰果眼已經簽左TVB親身女...大把機會出鏡
胡生 發表於 2019-6-4 11:21 PM
親身女 = 賣身契
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-5 04:20 AM

胡生 發表於 2019-6-4 10:33 PM
死勒 , 講大左TIM

講笑咋 ... ALI我都有唸住講 , 會擺係 "視后之路" 系列 ,
仲會講下五大點解要出走 ... 不過ALI段片就未必咁 "功利"
可能講佢點解咁得人鐘意

其實我開始唸住開YOUTUBE , 係咪住講悶野 :
"你所不知既宋朝暗黑軍傋" "後董卓時代既關西局勢" 等等
E+唸住間住出 ... 因為睇過D YOUTUBER講 ,
如果想做大 , 最好係有定期出片 , 定期地少都過忽多忽少

可以既話 , 可能一星期一條娛樂片  一條悶野 ,
不過 ... 講就咁講 , 邊個YOUTUBER開頻道唔係雄心壯志???
99%咪一年內收水 ...

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-5 04:22 AM

FYY 整圖
自拍男 發表於 2019-6-4 10:43 PM
明知我係阿伯 , 就唔好挑戰我拉 ...
D新女我UP唔到兩嘴架
作者: kenlabs    時間: 2019-6-5 07:08 AM

K兄有無剪片  貼圖  整音軌
迦樓羅女王 發表於 2019-6-4 10:12 AM
三樣都做齊
作者: lkl1981    時間: 2019-6-5 09:44 AM

近期姐仔冇咩吸引!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-5 10:48 AM

我嘅N年前制作

H1f-SMQlKL8

6hBcFKD-oPc
睇K兄個頻道 , 都有幾條片過千 ... 點解後來唔搞???
作者: 港燦男    時間: 2019-6-5 11:29 AM

睇K兄個頻道 , 都有幾條片過千 ... 點解後來唔搞???
迦樓羅女王 發表於 2019-6-5 10:48 AM
轉搞精華

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0