標題: 尼瑪 !!! 竟然有 ntr 既解說影片 ... ^.^ [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-11 10:42 AM     標題: 尼瑪 !!! 竟然有 ntr 既解說影片 ... ^.^

[youtube]WqFYknqVlNg[/youtube]
作者: 港燦男    時間: 2019-6-11 11:55 AM

杜Sir聲
作者: ericliu    時間: 2019-6-11 01:39 PM

WqFYknqVlNg
迦樓羅女王 發表於 2019-6-11 10:42 AM
就係自己鐘意嘅異性同其他人攪野,自己感得好high

唔知Thomas有冇呢個喜好
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-11 02:15 PM

就係自己鐘意嘅異性同其他人攪野,自己感得好high

唔知Thomas有冇呢個喜好
ericliu 發表於 2019-6-11 01:39 PM
NONONO ... 你說的UP主己經講左 , 係NTR中的異端邪說
正宗王道的NTR , 一定係老婆/女友
作者: ericliu    時間: 2019-6-11 03:35 PM

NONONO ... 你說的UP主己經講左 , 係NTR中的異端邪說
正宗王道的NTR , 一定係老婆/女友
迦樓羅女王 發表於 2019-6-11 02:15 PM
Thomas一定好想睇敏敏比人X
作者: 港燦男    時間: 2019-6-11 04:06 PM

ericliu 發表於 2019-6-11 03:35 PM
自己太太比人X
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-11 04:59 PM

ericliu 發表於 2019-6-11 03:35 PM
UP主話 ... 強姦  NTR  綠帽各有差異

老強唔駛講拉 , 綠帽其實係兩情相悅 ,
但NTR係非暴力  非兩情相悅 ...
"脅迫" 二字比較好 , 亦係甜文主流主題 !!!

(無偈拉 , 寫 "強姦" 己經算犯法丫麻)
作者: ericliu    時間: 2019-6-11 06:06 PM

UP主話 ... 強姦  NTR  綠帽各有差異

老強唔駛講拉 , 綠帽其實係兩情相悅 ,
但NTR係非暴力  非兩情相悅 ...
"脅迫" 二字比較好 , 亦係甜文主流主題 !!!

(無偈拉 , 寫 "強姦" 己經算犯法丫麻) ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-11 04:59 PM
同敏敏講,你唔同我X,我就唔比你見Thomas
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-11 06:48 PM

同敏敏講,你唔同我X,我就唔比你見Thomas
ericliu 發表於 2019-6-11 06:06 PM
或者咁講 : 你唔同我X,我就剪左小無忌 !!!
作者: ericliu    時間: 2019-6-11 07:56 PM

或者咁講 : 你唔同我X,我就剪左小無忌 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-11 06:48 PM
你唔同我X,我就叫成個娥媚輪X渣乾無忌,等你冇得玩
作者: 自拍男    時間: 2019-6-11 10:57 PM

你唔同我X,我就叫成個娥媚輪X渣乾無忌,等你冇得玩
ericliu 發表於 2019-6-11 07:56 PM
二揀一         

圖片附件: d4030149.jpg (2019-6-11 10:57 PM, 95.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2947294&k=ecbaa9391b4779a405ab81b1cd6e64fc&t=1726821526&sid=924cc4

作者: ericliu    時間: 2019-6-12 02:36 PM

二揀一         
自拍男 發表於 2019-6-11 10:57 PM
Nono,因為粉紅雨頭。奶水十足。仲有閨密裸照任J
作者: 自拍男    時間: 2019-6-12 04:51 PM

Nono,因為粉紅雨頭。奶水十足。仲有閨密裸照任J
ericliu 發表於 2019-6-12 02:36 PM
全昭、林希奶水十足         

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0