標題: 胡生有冇 J 陳芷尤? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-6-22 02:16 AM     標題: 胡生有冇 J 陳芷尤?

查看相片

陳芷尤
更多

張振朗前女友陳芷尤(Apple),加入無綫幾年演藝事業都平平無奇,令人有印象嘅角色應該係喺《城寨英雄》飾演四朵金花之一。不過大家對佢嘅認識都係因為同張振朗拍拖,不過二人分手後Apple離開無綫,返咗新加坡發展。由於Apple係新加坡長大,講得一口流利英文,又喺無綫浸咗幾年,返新加坡拍劇完全難唔到佢。返到新加坡後憑住國民電影《新兵正傳》為人熟識,之後不停有電影及網劇會搵佢拍,Apple仲紅埋去台灣,亦拍攝台灣電影《殺手不笨》、網劇《神奇之吻》及《我的左鄰右里》等等。Apple現時主要係喺新加坡以及台灣發展,至於同無綫合約就已經完咗,佢就表示唔會繼續喺香港拍劇。
查看相片

陳芷尤
更多

查看相片

陳芷尤
更多

佢亦有透露喺新加坡嘅價錢及待遇都比無綫好,而且係新加坡拍戲規定每日最多12小時、拍7日就要放1日,而無綫就係連踩幾日,有開工冇收工,所以新加坡都算輕鬆。喺啱啱拍電影《新兵正傳IV》嘅時候,好多觀眾都質疑點解要搵香港演員飾演,搞到佢對票房都好有壓力。好彩最後榮登新加坡影史上最賣座嘅華語片,佢仲有機會參與續集。Apple離開無綫後機會多咗咁多,完全明白點解佢話唔會再返香港拍劇啦。
查看相片

陳芷尤
更多

查看相片

陳芷尤
更多

查看相片

陳芷尤
更多

查看相片

陳芷尤
更多

查看相片

陳芷尤
更多

作者: 自拍男    時間: 2019-6-22 02:17 AM

有樣有波,使乜留係TBB
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-22 09:32 AM

佢返左星州 , 一定晚晚比K兄扑拉
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-22 09:34 AM

講真 ... 佢唔係係大台開始比人識 , 星州都無人請佢拍戲拉 !!!
作者: 自拍男    時間: 2019-6-22 02:41 PM

佢返左星州 , 一定晚晚比K兄扑拉
迦樓羅女王 發表於 2019-6-22 09:32 AM
K兄一定爽爆
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-24 08:42 PM

K兄一定爽爆
自拍男 發表於 2019-6-22 02:41 PM
K兄一定晚晚同芷尤做FACIAL
作者: 自拍男    時間: 2019-6-24 09:30 PM

K兄一定晚晚同芷尤做FACIAL
迦樓羅女王 發表於 2019-6-24 08:42 PM
精華補濕

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0