標題: 胡生仲有冇 J 蔣家? [打印本頁]

作者: 講獨男    時間: 2019-7-29 09:28 PM     標題: 胡生仲有冇 J 蔣家?

大口妹

圖片附件: fbe29900-b1d6-11e9-9f77-8d6c2dd94aa4.jpg (2019-7-29 09:28 PM, 109.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952513&k=57bffe5376dae5fc5fd95660138cd3c4&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: fbe753f0-b1d6-11e9-87ce-a0715820b2e1.jpg (2019-7-29 09:28 PM, 93.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952514&k=897a8bab30c9d34b470ebcda0053fe8b&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: fbe57f30-b1d6-11e9-bfff-a2f68c7ac392.jpg (2019-7-29 09:28 PM, 56.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952515&k=c017ef9627a7e4179b8177eb4bbc8a0e&t=1719388901&sid=PU2rdj

作者: 胡生    時間: 2019-7-29 10:23 PM

大口妹
講獨男 發表於 2019-7-29 09:28 PM
thank.馬子妮我女神之一.. j過n次了
作者: 講獨男    時間: 2019-7-29 10:52 PM

thank.馬子妮我女神之一.. j過n次了
胡生 發表於 2019-7-29 10:23 PM
腰果眼、FYY、馬子,三揀一
作者: Thomp    時間: 2019-7-29 10:57 PM

大口妹
講獨男 發表於 2019-7-29 09:28 PM
最愛大口!
作者: kenlabs    時間: 2019-7-29 11:09 PM

越來越索
作者: 講獨男    時間: 2019-7-29 11:23 PM

越來越索
kenlabs 發表於 2019-7-29 11:09 PM
楊秀越黎越索
作者: 胡生    時間: 2019-7-29 11:28 PM

腰果眼、FYY、馬子,三揀一
講獨男 發表於 2019-7-29 10:52 PM
順序就馬子..腰果眼、FYY
作者: 胡生    時間: 2019-7-29 11:29 PM

最愛大口!
Thomp 發表於 2019-7-29 10:57 PM
鯉魚嘴含j一流
作者: 講獨男    時間: 2019-7-29 11:46 PM

順序就馬子..腰果眼、FYY 胡生 發表於 2019-7-29 11:28 PM
馬子第一位
作者: 講獨男    時間: 2019-7-29 11:47 PM

鯉魚嘴含j一流
胡生 發表於 2019-7-29 11:29 PM
鯉魚嘴、腰果眼
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-30 03:35 AM

鯉魚嘴含j一流
胡生 發表於 2019-7-29 11:29 PM
以前超鐘意J 徐子珊個鯉魚嘴

作者: 電騙男    時間: 2019-7-30 03:15 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-7-30 03:35 AM
鯉魚西
作者: kenlabs    時間: 2019-7-30 05:14 PM

鯉魚西
電騙男 發表於 2019-7-30 03:15 PM
借問聲 鯉魚西係點忍樣
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-30 05:23 PM

借問聲 鯉魚西係點忍樣
kenlabs 發表於 2019-7-30 05:14 PM
夫淫解釋過 , 即係會吸JJ既西

[youtube]j1xqM2LELX0[/youtube]
作者: 胡生    時間: 2019-7-30 09:19 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-7-30 03:35 AM
x2..所以徐子珊個鯉魚嘴j左n次
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:24 AM

胡生 發表於 2019-7-30 09:19 PM
幻想一下比佢既強大吸力吸住 , 加上淫眼既挑逗 ...
"點呀 , 你隻4吋既小小小小鳥 , 舒唔舒服???"
佢竟然挑釁我???!!! 我忍唔住捉住佢個頭 , 係咁插佢個嘴 !!!
但佢一D都唔怕咁 , 就好似話我條JJ根本唔夠長頂佢喉嚨 ...

作者: 胡生    時間: 2019-7-31 01:47 PM

幻想一下比佢既強大吸力吸住 , 加上淫眼既挑逗 ...
"點呀 , 你隻4吋既小小小小鳥 , 舒唔舒服???"
佢竟然挑釁我???!!! 我忍唔住捉住佢個頭 , 係咁插佢個嘴 !!!
但佢一D都唔怕咁 , 就好似話我條JJ根本唔夠長頂佢喉嚨  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:24 AM
當年徐子珊hit me MV J左N次..有淫眼既挑逗..嘟嘴...扭PAT PAT
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:26 PM

當年徐子珊hit me MV J左N次..有淫眼既挑逗..嘟嘴...扭PAT PAT
胡生 發表於 2019-7-31 01:47 PM
仲有<讀心術>都唔錯 ... 佢真係表現到 "勾人既眼神" ,
可惜大台從來都唔捧呢d有女人味既女星 , 係捧d "良家" 味重果d ...

基本上 , 子珊一脈既女星己經失傳 ...
[youtube]dzkmwZ1NWcE[/youtube]
作者: 胡生    時間: 2019-7-31 04:35 PM

仲有都唔錯 ... 佢真係表現到 "勾人既眼神" ,
可惜大台從來都唔捧呢d有女人味既女星 , 係捧d "良家" 味重果d ...

基本上 , 子珊一脈既女星己經失傳 ...
dzkmwZ1NWcE ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:26 PM
THANK..依首都正..子珊係J佢姣味. "勾人既眼神"..身材一般...
而加大台有女人味既女星..想起只有ALI...姣又得.. "良家" 味又得
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:47 PM

THANK..依首都正..子珊係J佢姣味. "勾人既眼神"..身材一般...
而加大台有女人味既女星..想起只有ALI...姣又得.. "良家" 味又得
胡生 發表於 2019-7-31 04:35 PM
ali果種女人味又係另一種 ... 佢初入大台果d , 其實唔係真姣 ,
做作味好重  好唔自然

但子珊就可以混然天成 , 而且我覺得一直係可以head住d男人
而d男人又比佢玩得好開心果種 ... 唔得 , 我就要寫佢甜文拉 !!!

作者: 胡生    時間: 2019-7-31 04:52 PM

ali果種女人味又係另一種 ... 佢初入大台果d , 其實唔係真姣 ,
做作味好重  好唔自然

但子珊就可以混然天成 , 而且我覺得一直係可以head住d男人
而d男人又比佢玩得好開心果種 ... 唔得 , 我就要寫佢甜文拉 !!!
:dr ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:47 PM
YES.ali其實CUTE中女味多D.. 子珊而加唔SEXY真浪費哂
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:57 PM

YES.ali其實CUTE中女味多D.. 子珊而加唔SEXY真浪費哂
胡生 發表於 2019-7-31 04:52 PM
無偈 , 個樣崩潰左就係原罪 , 其他咩都救唔返 ...
作者: DQ男    時間: 2019-7-31 10:13 PM

無偈 , 個樣崩潰左就係原罪 , 其他咩都救唔返 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:57 PM
鄭九都崩潰左
作者: kenlabs    時間: 2019-7-31 11:21 PM

胡生提供 我益街芳

圖片附件: 01.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 79.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952694&k=bf648f9ab196ca8e4a33fd2fa8737c8b&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 02.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 83.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952695&k=25f3d96516b3eac5cbac048809dfef52&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 03.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 76.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952696&k=375173f69ccfe18240a766791cda32c9&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 04.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 80.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952697&k=23a2fb0cc32f57bd44774540fb6102d6&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 05.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 96.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952698&k=2a10d85d3f126cde8072797ecf5e41fb&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 06.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 46.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952699&k=17ee55d2a7ef9d641a18cbcb3b1c5ae9&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 07.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 46.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952700&k=596b0ab0109bda473a531402737239fc&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 8.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 100.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952701&k=a6828820948b939e99591375eba097b8&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 09.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 85.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952702&k=e27f91903ca1b6b361a85e0f9db23c2b&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 10.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 83.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952703&k=677ebb96e6435e372bdc74bbcbf3daf4&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 11.jpg (2019-7-31 11:21 PM, 80.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952704&k=efa185dc0b8f95e7ad2d86fde93a9fde&t=1719388901&sid=PU2rdj

作者: DQ男    時間: 2019-8-1 12:01 AM

胡生提供 我益街芳
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:21 PM
啤霞提供 我益街芳

圖片附件: 溫碧霞106395.jpg (2019-8-1 12:01 AM, 83.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2952709&k=204dec5bf179c78c64d7c1b40ed7e974&t=1719388901&sid=PU2rdj

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 04:19 AM

胡生提供 我益街芳
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:21 PM
開頭我都覺得佢幾靚 , 但睇耐左又覺得好普通 ...
李君妍正佢好多下

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 05:17 AM

胡生 發表於 2019-7-30 09:19 PM
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~"

"咪住 ... 小弟弟 , 等姐姐幫你變大拉~~" 佢捉住我隻手 , 自己就慢慢踎低 ,
拉開我雙手 , 右手就用指公同食指 , 輕捉住小JJ ...
佢淫笑住咁望住我 , 尤其眼角果粒墨 , 好似會勾魂奪魄 , 睇到我都出神拉 ...
佢慢慢伸出條脷 , 輕輕奶到龜頭上 ... "呀" 感覺又濕又痕咁 , 好想佢再奶過
佢馬上好似奶雪糕咁奶左幾下 , 每下都點到即止 , 搞我心癢難當 ,
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~

作者: 港燦男    時間: 2019-8-1 11:37 AM

李君妍正佢好多下?20160811134620 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:19 AM
10A正佢好多下
作者: 胡生    時間: 2019-8-1 09:38 PM

幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 05:17 AM
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~...即係條j頂住鯉魚精喉嚨...之後呢
作者: 自拍男    時間: 2019-8-1 11:03 PM

屁股控制唔住咁向前頂左一下~~...即係條j頂住鯉魚精喉嚨...之後呢
胡生 發表於 2019-8-1 09:38 PM
條j頂住腰果眼喉嚨
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 11:25 PM

10A正佢好多下
港燦男 發表於 2019-8-1 11:37 AM
... 你真係應該去驗下對眼
作者: 胡生    時間: 2019-8-2 12:04 AM

李君妍正佢好多下
?20160811134620 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:19 AM
李君妍功夫新星最索佢..不嬲有J佢 尤其MENCLUB辑相
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-2 12:18 AM

胡生 發表於 2019-8-1 09:38 PM
你睇真D拉 ... 鯉魚精都未含 , 頂都係頂上佢塊面姐
作者: 電騙男    時間: 2019-8-2 09:12 AM

... 你真係應該去驗下對眼
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 11:25 PM
青頭眼
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-3 02:26 AM

比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
E兄仲未評喎
作者: DQ男    時間: 2019-8-3 11:41 AM

E兄仲未評喎
迦樓羅女王 發表於 2019-8-3 02:26 AM
E兄去遊行
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-4 11:59 AM

結果 , 我條JJ就頂左落鯉魚精塊面上便 ... "哎約 , 小弟弟好曳喎 !!!"
"SORRY , 對唔住 ... 呀" 我立即道歉 , 但佢己經渣實JJ  用力係咁CHOK
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我好舒服
"呀 ..." 就係我就快射果陣 , 佢用指公同食指突然箍緊龜頭 ,
搞到我射又射唔出 , 好辛苦咁打晒冷震 !!!

"點呀 , 係咪好難受???" "前輩 ... 求求你放手拉 !!!" "咁你仲曳唔曳???"
"唔曳拉 , 唔曳拉" ... 佢終於得戚咁放手 , 但JJ己經無射出黎 ;
佢輕輕咁錫一錫我個肚 , "啜 ... 啜 ..." 咁一直錫到我大腿 ...
但係我JJ仲係極度敏感 , 好想比佢隻手套弄  或者奶一奶 , 總之想佢安撫一下 ,
但佢就係無掂JJ ... JJ好想刺激一下 , 那怕只係頂一頂佢塊面 ,
但我又怕再次比佢 "懲罰"
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-5 03:39 AM

結果 , 我條JJ就頂左落鯉魚精塊面上便 ... "哎約 , 小弟弟好曳喎 !!!"
"SORRY , 對唔住 ... 呀" 我立即道歉 , 但佢己經渣實JJ  用力係咁CHOK
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-4 11:59 AM
無人評???
作者: 自拍男    時間: 2019-8-5 09:12 PM

無人評???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-5 03:39 AM

作者: 胡生    時間: 2019-8-5 10:19 PM

"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我 ...
食指突然箍緊龜頭..鯉魚精一放手一定射喎
作者: 自拍男    時間: 2019-8-5 10:37 PM

胡生 發表於 2019-8-5 10:19 PM
微波腰果眼一放手一定射喎
作者: 胡生    時間: 2019-8-5 10:44 PM

微波腰果眼一放手一定射喎
自拍男 發表於 2019-8-5 10:37 PM
如微波腰果眼一定射佢面...同佢做Facial
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-6 03:22 AM

胡生 發表於 2019-8-5 10:19 PM
箍緊一兩秒後放手 , 梗係射拉 ; 但箍足二三十秒 , 就唔會射架拉 ...
不過咁其實係將D精 , 夾硬谷返入輸精管 , 對JJ健康唔係咁好
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-6 06:06 PM

今晚會再繼寫 ... 大家等等拉 !!!
作者: ericliu    時間: 2019-8-6 06:21 PM

徐子對眼同個嘴,天生就係用黎含J用
作者: 胡生    時間: 2019-8-6 10:13 PM

徐子對眼同個嘴,天生就係用黎含J用
ericliu 發表於 2019-8-6 06:21 PM
重有容祖兒鯉魚嘴..天生就係用黎含J用
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 02:18 AM

其實己經寫左架拉 , 但感覺唔係太好 ... 要修整一下先貼出黎
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 05:36 PM

重有容祖兒鯉魚嘴..天生就係用黎含J用
胡生 發表於 2019-8-6 10:13 PM
其實以前都有J 開佢

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 08:43 PM

"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 , 見到佢一路含住蛋蛋  一路JJ就貼住佢塊面 ;
"係咪好正呢???" "係呀 , 好正 ... 呀" 佢打開口挑逗我 , 卻唔等我答完 ,
佢又吸住另一粒

睇住佢一雙勾魂既雙眼 , 笑淫淫咁望住我 , 我只想快D試一下傳說中既鯉魚嘴
佢打開個口 , 手指圈成一圈咁 , 一路幫我打住非機  一路挑逗我 :
"點呀 , 係咪好想我幫你含呢???" "前輩 ... 求求你丫 , 我JJ硬得好辛苦呀"
佢見到咁就更加興奮 ... 突然 , 佢一口含住龜頭 , "啜啜啜" 咁 ,
就搖住腦袋  上上下下咁吸住JJ拉 !!!

作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 09:12 PM

"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 08:43 PM
上上下下咁吸住Maggie
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-10 04:27 AM

留位 ... 遲D會寫
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-11 09:36 AM

我望住佢 ,  ...
E兄  胡生幾時比評語???
作者: 胡生    時間: 2019-8-11 04:25 PM

E兄  胡生幾時比評語???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-11 09:36 AM
走漏眼..睇左了...元老應該加相方便幻想..例如依張

圖片附件: 10010徐子珊.jpg (2019-8-11 04:25 PM, 78.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2953610&k=6a032d3f887404030d3678fca4f73e7b&t=1719388901&sid=PU2rdj

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 12:53 AM

我望住佢 ,  ...
佢係咁不停吸啜 , 啜到塊面都左落去凹 , 就好似想將 D精液 , 直接啜出黎咁 ,
實在太舒服 !!! "好舒服呀 ... 我想射拉 !!!" 我忍唔住叫左出黎拉 ,
鯉魚精就突然停左落口 , 講 : "唔得咁快呀 , 我都仲未玩夠 !!!"
講完 , 佢就拿左條橡筋出黎 , 箍在落我JJ度 ...
"呀 ... 前輩你做野???" "我就唔怕玩玩下 , 你就走火拉 !!!" 佢一路笑住咁講
一路捉住我JJ係咁CHOK , 我比佢搞到慾仙慾死拉 ...

"呀呀呀 ..." 正當我比佢CHOK到合閉眼  打晒冷震 , 但又射唔出果陣 ,
佢又再停左手 ... 我馬上打開雙眼 , 只見佢己經攤係沙花上 , 劈開兩條大長腿
一手撐開個西 , 一手搓住對奶 , 誘惑我咁講 :
"小弟弟 , 想唔想真真正正做一次大人呀???" 佢對住我又單眼  又咬唇咁 ,
我真係忍唔住拉 , 立即撲左上去 , 扶住條JJ插左入去 !!!

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 01:08 PM

大家要睇就要趁早拉 ... 我續寫多兩集就埋尾架拉 !!!
作者: 胡生    時間: 2019-8-13 02:56 PM

佢係咁不停吸啜 , 啜到塊面都左落去凹 , 就好似想將 D精液 , 直接啜出黎咁 ,
實在太舒服 !!! "好舒服呀 ... 我想射拉 !!!" 我忍唔住叫左出黎拉 ,
鯉魚精就突然停左落口 , 講 : "唔得咁快呀 , 我都仲未玩夠 !!!"
講 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 12:53 AM
橡筋出黎 , 箍在落我JJ度唔合理...咪重快射 JJ軟哂冇得做
作者: ericliu    時間: 2019-8-13 04:53 PM

橡筋出黎 , 箍在落我JJ度唔合理...咪重快射 JJ軟哂冇得做
胡生 發表於 2019-8-13 02:56 PM
其實呢個唔知係咪真係work,箍得太鬆又冇用,箍得太緊條J根本充唔到血,小心發紫壞死埋
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 06:06 PM

胡生 發表於 2019-8-13 02:56 PM
我意思係扯到恒果陣 , 箍實佢根部 , 咁JJ充晒血 , D血又走唔到 , 咪軟唔返羅
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-14 01:39 AM

其實呢個唔知係咪真係work,箍得太鬆又冇用,箍得太緊條J根本充唔到血,小心發紫壞死埋
ericliu 發表於 2019-8-13 04:53 PM
E兄講得岩 ... 長遠來講 , 對JJ都算有頗大傷害 ... 不過寫文姐 , 無人叫你真係咁做架麻
作者: 胡生    時間: 2019-8-14 03:49 PM

我意思係扯到恒果陣 , 箍實佢根部 , 咁JJ充晒血 , D血又走唔到 , 咪軟唔返羅
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 06:06 PM
鯉魚精騎住元老..元老點先

圖片附件: 10011徐子珊.jpg (2019-8-14 03:49 PM, 40.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2953929&k=3681508ccbf5d7c17eff32354d3ddb1b&t=1719388901&sid=PU2rdj

圖片附件: 10011徐子珊.jpg (2019-8-14 03:49 PM, 40.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2953930&k=11bfa560a17c7afdfc49f5a81dfd2d73&t=1719388901&sid=PU2rdj

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-14 06:00 PM

鯉魚精騎住元老..元老點先
胡生 發表於 2019-8-14 03:49 PM
鯉魚精無玩騎乘喎 ... 胡生係咪撈亂左兩篇???
作者: 胡生    時間: 2019-8-14 11:46 PM

鯉魚精無玩騎乘喎 ... 胡生係咪撈亂左兩篇???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-14 06:00 PM
下篇玩騎乘咯
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-15 02:05 AM

下篇玩騎乘咯
胡生 發表於 2019-8-14 11:46 PM
應該唔會 ... 我設定鯉魚精係好風情萬種既女人 ,
風情萬種既女人只會負責 "勾引" 同 "享受" ...
要自己用力扑條仔就唔合格架拉 !!!

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-17 02:26 PM

講 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 12:53 AM
我一味瘋狂咁向前頂 , 鯉魚精卻係度叫 :
"呀 ... 做愛唔咁做架 ... 你放鬆 D先 , 等姐姐慢慢教你拉" "下 ... 哦 ..."
身為一個男人 , 比個女人話唔識做愛 , 我真係覺得好瘀 ...
但佢既雙手己經捉住我屁股 , 慢慢壓左係佢身上 , 佢跟住就講 :
"咁就岩勒 ... 你輕輕開始UN下拉" 我聽佢既說話 , 屁股開始UN起黎 ,
只見鯉魚精馬上半閉著眼  舌舔到嘴唇 , 一副好享受既樣 ...

我忍唔住就問 : "前輩係咪覺得好舒服???" "嗯 ... 都算你蠢唔晒拉 !!!"
聽到佢既肯定 , 我當然無辜負佢拉 ... 我越UN越大力 , "啪啪啪啪" 咁插入去 ,
佢比我插到不禁西水長流 , 佢更加忍唔住抱住我  鉗住我屁股 ,
係我耳邊講 : "大力 D屌我 ... 你得5吋(比佢搞到長左吋) , 再唔大力 D ,
我就爽唔到架拉~~"
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-21 11:13 AM

話說 , 我係加入左呢間公司後 , 就入左我個女上司既小組 ...
女上司今年大約36-7碎 , 雖然年紀唔算輕 , 但比人感覺 , 永遠都係風情萬種 :
一對眼角有粒墨既電眼 , 成日不自覺 "嘟" 起黎既小嘴
(D女同事就梗係話佢係專登拉 , 而且係背後叫佢 "鯉魚精") ,
加上永遠既 DEEP-V  短裙 ... 公司一直都傳言 , 話佢爬到 E+咁既位置 ,
完全係靠識點討好男人既歡心

不過 , 佢其實對我地呢 D男組員 , 尤其係我呢種新丁 , 都幾用心慢慢教 ...
今次 , 佢出差去廣州傾生意 , 竟然選左帶埋我一齊去 !!!
我地去到酒店 , 先知原來佢只係訂左間兩床房 , 佢話 "訂兩間你比錢呀???"
咁我都唔講咁多拉 , 但個腦就己經忍唔住 , 想入非非 ...

去左夜晚 , 去到同大陸大客既宴會 ... 一開始大客就叫左鯉魚精坐到佢身邊 ,
佢當然明白呢 D職場潛規則拉 , 就同個客一杯杯酒咁灌落肚 ,
慢慢先開始合約內容 ... 個客又借勢攬住佢咁聽 , 另一隻己經摸到佢大比拉 ,
"哎約 ... 比我睇下你個嘴仔 , 點解講野都可以咁好聽 ..."
佢輕輕掐住鯉魚精個嘴 , 就一口強吻左上去拉 ...
"咪咁拉張總 ... 做左正經野先曳曳拉" "好 , 我又聽你話 ... 拿筆來拉 !!!"
佢一路講  手就一路搓住鯉魚精對奶呢

聽到佢話要簽名勒 , 我當然立即遞支筆過去拉 ...
見住個客一路搓奶  一路簽名 , 我細佬己經忍唔住扯起旗拉 ...
個客簽完名 , 就立即企起身 , 攬住鯉魚精想走 , 唸起佢今晚就可以享用鯉魚精
心裡面就有少少妒忌 ... 點知佢突然收到個電話 , 就我過去扶住鯉魚精 ,
話自己有事就走左 ...

我唯有帶埋份合同  扶住醉左大半既鯉魚精 , 打的返酒店拉 ...
"惹 ... 張總呢??? 張總去左邊呀??? 人地好想要呀 ..."
佢一路發住酒瘋  一路攬住我咁 , 手開始不停摸到我心口 , 再慢慢摸到小腹 ,
最後竟然摸到我JJ ... "嗯" 我自然反應咁夾緊雙腿 ,
但佢己經隔住褲咁開始搓弄 ... "小弟 , 你女友咁進擊 , 你今晚就有福拉"
聽到的士大哥咁講 , 我更加心亂如麻 , 只想快 D返到酒店

我一直參扶佢到酒店房 , 佢隻手卻一直 ^.^" ... 入到房 , 我輕輕將佢放到床上
幫佢除埋對高跟鞋 , 我就打算離開 , 鯉魚精卻突然捉住我隻手 :
"小陳 , 你咪走拉 ... 我今晚好想要呀 , 不如你比我丫~~"
我聽到嚇左一大跳 , 但見到佢講野幾清析  好似又醒返好多 , 我就關心咁問佢 :
"前輩 ... 係咪果個張總 , 係 D酒度落左藥???"

"係呀 ... 我飲左佢 D春藥 , 如果今晚唔做愛 , 成晚都好辛苦架 ... 求求你丫"
我完全估唔到佢會咁講 , 又知佢講真定講假 , 我一時都進退兩難 ...
但係鯉魚精己經爬左落床 , 跪左係地毯上 , 懇求我 :
"求求你丫 , 就一晚咁多丫 ..." 佢一路講  一路吞住口水咁搓我JJ ,
見我遲疑不決 , 鯉魚精就爽性撲到我跨下 , 直接幫我解開皮帶拉 ... 咁大既誘惑
自己撲過黎 , 我又真係唔捨得阻止呢 ...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0