<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by theloner888 at 2006-5-13 11:22:
hi. good. very funny thx, can someone tell me how to get積分 for download?
hey, well, so, you can get 0 積分 or - 積分 to download nothing if you keep doing this~
打風喇,快d打俾你地既愛人喇
幾日都無人既
Originally posted by sharpmd at 2006-5-17 22:55:
幾日都無人既
有呀~
Originally posted by sharpmd at 2006-5-17 10:55 PM:
幾日都無人既
立即返入黎報到...
老細有咩幫到你呢?
各位師兄,大家好
小弟係一次偶然既機會下睇到呢個網頁
有幸學到下各位'與女性溝通'技巧既心得!

作為溝女新手既我
希望各位師兄可以指點一下

之前古文兄、rym82兄講個溝sales
最近小弟亦有此經歷
話說有一日行過時裝店(唔係好大間,賣男女裝,後未知有幾間分店)
本來都諗住係睇下衫
跟住個sales過黎(全間鋪得佢一個,我去個時係非繁忙時間,我同佢傾大半個鍾都冇人入過黎)
個女仔幾可愛、好陽光個隻
我地開始由'簡'衫傾起
跟住又問下佢幾時開始係度做(因為我日日放工經過)
之前唔見佢之類...

最後我同佢交換電話
話有新貨再搵我

因為佢個度耐唔耐調人到其他分店
咁我應該點做
我感覺佢幾熱情(可能想氹我買野)
我日日都經過
唔通日日去搵佢?

請各位師兄指教
Originally posted by markpui at 2006-5-18 11:14:
各位師兄,大家好
小弟係一次偶然既...
第一個post就識走黎呢樹
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-18 10:50 PM:

第一個post就識走黎呢樹
一睇就知係醒目仔.
連電話都交換埋.
Originally posted by markpui at 2006-5-18 11:14:
各位師兄,大家好
小弟係一次偶然既...
markpui兄,你好~
從你言行字裏間小弟睇得出你係一個叻仔,而且心入面已經有一套方法喇係咪?
相信無乜難到你喎~
多謝你分享先,有乜心得大家不妨交流一吓啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-19 03:22 AM:

markpui兄,你好~
從你...
各位師兄唔好玩我啦...

如果用踢波比如溝女
咁多位師兄係溝女界既細哨、亨利

而我...
只不過係和仔

至從上次射門被人撲出
睇住人地補中
我已經冇信心射門
淨係響度搓、響度扭

講真攞到電話真係好彩
其實佢可以只留公司/鋪既電話(事實上佢有俾埋我)
我唔知咁代表咩?

我諗一開始梗係久唔久去佢度
熟左可以傾下電話
再約佢出黎

不過我下個月要出差
唔知去幾耐
我怕番黎既時候
佢已經走左啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。