<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sharpmd at 2006-5-27 04:50 PM:
佢下個月生日,係時候唸下生日禮物
先...
我覺得送咩都好
最重要係誠意

"tiffany手鏈,跟住佢話以前有條,帶左2個月黑晒"
到時你咪可以再送其他野

如果係覺得值既話
送粒鑽戒俾佢實掂 (當然係講d 碎石啦)
仲唸緊送乜,自家個個通常自己講依期要乜,不過依個話晒第一次
Originally posted by markpui at 2006-5-31 16:41:

我覺得送咩都好
最重要係誠意
...
係牙!
My Jewelry(愛飾)都有d價錢唔貴,但睇落幾靚架~(講緊碎石)。
boyboy~~
你話唔好表白la,咁點樣可以表達到想佢做我女朋友ge意思??
暖眛關係太耐我驚佢會厭倦,同埋搞唔清楚而家ge關係...
尋日同佢出黎,再問關於佢既野,佢都係繼續唔答,佢都係話我知道左會仲辛苦,我話糸其實係咪結左婚,再有5個男朋友,又係2個鈿路既媽媽呀,.......
佢就黎生日,我會同佢出黎,跟住佢都會有一晚同佢d同事朋友出黎慶祝,佢問我會唔會去,我問有無得睇世界杯呀,佢話唔知,如果無得睇我會唁會去,我問返佢,妳係咪想我去,佢答係,咁我咪答好呀,去呀
一口氣睇晒廿版。覺得版主同咁多位高人,真係勁。
唔怕各位見笑,在下廿幾歲人,莫講話搞野,連女仔手都未拖過,好失敗。
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-3 15:02:
boyboy~~
你話唔好表白la,咁點樣可以表達到想佢做我女朋友ge意思??
暖眛關係太耐我驚佢會厭倦,同埋搞唔清楚而家ge關係...
唉~乜原來你仲未同佢"發展成功"咖?
咁你拖左佢手仔未咖?
如果未,揾個機會拖住佢,如果佢無reject,拖住佢行一陣,然後揾個靜d嘅地方、好d嘅環境同佢表白啦~

good luck~
Originally posted by sharpmd at 2006-6-4 11:03:
尋日同佢出黎,再問關於佢既野,佢都係...
md,你沈左落去喇...............
你究竟想點咖?
如果你唔係要二揀一,有d問題無謂再諗、亦無謂再問喇~
男人,瀟洒d好~
Originally posted by leoglas at 2006-6-5 02:49:
一口氣睇晒廿版。覺得版主同咁多位高人,真係勁。
唔怕各位見笑,在下廿幾歲人,莫講話搞野,連女仔手都未拖過,好失敗。
leo,多謝你支持先~
有乜意見或問題不妨大家交流吓吖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-5 09:02 AM:

leo,多謝你支持先~
有乜意見或問題不妨大家交流吓吖~
其實,我開頭都無乜留意呢個post。
因為 係話「香港蒲點分享」,自己唔蒲睇o黎無用。
點知原來呢個post入面大有心得,在下獲益不少。
唔知係咪讀左七年齋校,自己見到女仔就唔多識講野。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。