<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-15 19:40:

BOY 兄既溝唔到 應該就唔會係能力方面有問題

肯定係有其他野限制住 所以先溝唔到喇
ian~
小弟溝女好渣咖咋~~~
"潛水員"md報到
佢係俾女溝
仲沉緊,係,仲係,我知我無用
同個女性friend(just friend)都傾過下,佢係我身邊唯一知既人
都係俾佢丙,叫我捉佢問清楚,如果佢唔係單身而我接受唔到,一就game over佢,一係就玩玩下好,唔好上心
Originally posted by sharpmd at 2006-6-15 21:06:
"潛水員"md報到
佢係俾女溝
仲沉緊,係,仲係,我知我無用
同個女性friend(just friend)都傾過下,佢係我身邊唯一知既人
都係俾佢丙,叫我捉佢問清楚,如果佢唔係單身而我接受唔到,一就game over佢,一係就玩玩下好,唔好上心
md,千祈、千祈唔好覺得自己無用或者handle 得唔夠好,其實只係當局者謎、旁觀者清,你"火喉"未夠所以抽離唔到去分析啫~
最重要係你要問自己究竟想點?如果so far自己覺得happy而兩個女人都無事又enjoy同你喺一齊,就繼續開開心心唔好庸人自擾喇~
將來嘅事,天知曉?最緊要settle到兩個女伴,understand?
so far係覺得happy而兩個女人都無事又enjoy同喺一齊,
但係係咪真係唔應該去知佢既野,有男朋友好,無男朋友好,同邊個去玩好,唔好問唔好理,不過我依家都係無理,不過想知law,好似個晚巴西踢波,佢話同d朋友出去睇,真係想知佢同邊個去law,話晒三點幾ma,其實真係唔知自己唸緊乜,玩下定認真,(依家係認真多),可能知佢多d野會變左玩下多
真係當局者謎,我真係"火喉"未夠
Originally posted by sharpmd at 2006-6-15 23:54:
so far係覺得happy而兩個女人都無事又enjoy同喺一齊,
但係係咪真係唔應該去知佢既野,有男朋友好,無男朋友好,同邊個去玩好,唔好問唔好理,不過我依家都係無理,不過想知law,好似個晚巴西踢波,佢話同d朋友出去睇,真係想知佢同邊個去law,話晒三點幾ma,其實真係唔知自己唸緊乜,玩下定認真,(依家係認真多),可能知佢多d野會變左玩下多
真係當局者謎,我真係"火喉"未夠

md,"handle" 同 "control" 係兩回事........
如果你係想"control",我可以教你,唔好話唔知佢有無男友,就算有,一樣可以手到拿來;但係,你要知道 "control" 係要 fully support 佢所有需要,包括物質需要、心理需要、生理需要等........缺一不可,咁先可以令佢地感覺到無人可以取代你,否則就唔湯唔水,好肉酸。
女人唔介意男人壞,只怕男人比唔到自己所需要嘅嘢.........如果你"實力"不足,就一定會撞板。
你要"完全擁有",就一定要先好好衡量自己有無足夠本錢,切記~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-16 12:24 AM:

md,"handle" 同 &...
咁要點先可以做到呢個地步呀~?
尋晚佢生日同埋佢d同事出去飲野睇波,(唔係正日),佢玩得好開心,又birthday kiss,又攬下咁(男女都有),我就好專注咁係度睇波,(因為我都有同事一齊),玩幾鋪咁喇,到11點幾我話走先(同埋個同事,因為住附近),佢話唔準我走,仲有小小"富"氣,嬲嬲地,我問佢做乜唔走得先,佢話你話呢?(吹漲),咁我最終都打發左個同事走先.我無走,(其實都無唸住走,都係個同事迫住),大家走個時我打俾佢,話送佢番屋企,佢話好,咁我地就前後腳走,(大家朋友都走喇).今朝佢問我尋晚點解咁靜,我未發言佢就話我生日d朋友都有俾birthday kiss架,(其實我同同事一齊),佢認為我介意依樣野,無喎,好奇咩,又話我做乜唔同佢玩,睇波ma,6:0,又問我知唔知佢地尋晚玩過d乜,梗係知喇,玩蛋榚ma,其實一路睇波,一路都有留意佢.................
哈哈,都唔知佢唸乜...........
fully support 到現時到應付到,
咁boyboy,請你教下點先可以"control"佢
thanks a lot
我女朋友話要同我分開一個月諗清楚呀

話說我同佢之前拍左一排, 之後我就移情別戀啦, 最尾先知佢好 就同返佢一齊
拍左一個月左右, 佢話對我冇哂信心, 我極力兜認哂錯咁先兜到佢話分開分考慮一個月, 我問仲搵唔搵得佢, 佢話sms可以

我就諗住呢一個月要有強烈既攻勢
首先 每日準時sd個深情sms俾佢
仲有 聽日去佢樓下等佢 送9支玫瑰花俾佢

各位高手 我呢一個月仲有咩可以做黎挽回返佢既信心呀...

[其實係咪應該post去戀愛版呢]

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-24 at 07:52 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-24 18:20:
我女朋友話要同我分開一個月諗清楚呀

話說我同佢之前拍左一排, 之後我就移情別戀啦, 最尾先知佢好 就同返佢一齊
拍左一個月左右, 佢話對我冇哂信心, 我極力兜認哂錯咁先兜到佢話分開分考慮一個月, 我問仲搵唔搵得佢, 佢話sms可以

我就諗住呢一個月要有強烈既攻勢
首先 每日準時sd個深情sms俾佢
仲有 聽日去佢樓下等佢 送9支玫瑰花俾佢

各位高手 我呢一個月仲有咩可以做黎挽回返佢既信心呀...
呵呵~~~有人衰多心..........
想翻兜?無問題~

佢想比個教訓你啫,啱嘅~
呢一個月,你唔好喺佢面前出現,係!唔好喺佢面前出現~
花,早午晚sms,小禮物,心意卡不可缺小!
不過唔係由你親自送,係揾人送!
你親自要做嘅,係日日做乖仔,喺屋企"哺蛋"~
你一出街都要sms比佢知去邊,落街買雪條都要!
越細微女人越buy,咁先表示你"大徹大悟"嘛~
理由好簡單,要佢掛住你.....越掛,佢越快無左啖氣~
仲有,揾佢d fd 傾多d 電話啦,"信鴿"好有用咖~

咁多時間,寫埋情信喇,老土係女人最愛呀~
有問題再問小弟啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:53 PM:

呵呵~~~有人衰多心..........:n...
一時貪念

即係我聽日唔好去送花俾佢呀~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。