<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-24 23:55:

一時貪念

即係我聽日唔好去送花俾佢呀~?
貪唔緊要,諗清楚先"斬纜"吖嘛............

叫花店送啦慒佬~~~
睇清楚我寫乜先啦ian哥~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:59 PM:

貪唔緊要,諗清楚先"斬纜"吖嘛............

叫花店送啦慒佬~~~
睇清楚我寫乜先啦ian哥~~~
明白哂. 一時心急睇漏野 原諒我啦 boy兄
我會試下你d 絕招咖喇!
唔該哂! 超感激
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-25 00:02:

明白哂. 一時心急睇漏野 原諒我啦 boy兄
我會試下你d 絕招咖喇!
唔該哂! 超感激
比心機啦~
有問題再問小弟,ok?
BOYBOY你返黎喇
唔好唔記得左我
佢今日話應該對我公平d,講返自己d野俾我知,不過又驚我聽完會變左依家對佢既態度,咁係咪即係暗示佢都有男朋友

fully support 到現時到應付到,
咁boyboy,請你教下點先可以"control"佢
thanks a lot
Originally posted by sharpmd at 2006-6-25 00:06:
BOYBOY你返黎喇
唔好唔記得左我
佢今日話應該對我公平d,講返自己d野俾我知,不過又驚我聽完會變左依家對佢既態度,咁係咪即係暗示佢都有男朋友

fully support 到現時到應付到,
咁boyboy,請你教下點先可以"control"佢
thanks a lot
係~~~~梗係無唔記得你啦md~
喂~fully support 要包足佢同家人、朋友所有問題咖喎..........衣食住行之餘仲要24小時standby,每日訓得好小咖咋吓.......are you sure?

哦...................咁佢講左佢自己d嘢俾你知未咖?
聽完先再決定都未遲噃~
小小貼士,喺佢講佢自己d嘢俾你知嗰陣,千祈唔好問問題;聽完所有嘢之後佢如果問你有無嘢要問佢,你只需要笑咪咪答佢一句:"我淨係知我鍾意你就夠啦~" 搞掂咖喇~

至於你想問佢嗰d 問題,返嚟先問啦~~~~
喺佢講佢自己d嘢俾你知嗰陣,千祈唔好問問題

好重要..........
問長問短只會有""""強烈"""""反效果........
好,只要聽,..
咁聽完問唔問得先?
因為佢開始想講自己d野喇,佢仲話唔知自己依家想點
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 23:53:

呵呵~~~有人衰多心..........:n...
高手
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-24 11:53 PM:

呵呵~~~有人衰多心..........:n...
其實係咪一舉一動又要報告佢知呢~?

今日Sms多口問佢一個月咁耐.減刑得唔得.
佢話『再嘈兩個月』

唉 真無奈

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-25 at 06:43 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-25 15:59:

其實係咪一舉一動又要報告佢知呢~?
包括痾殊殊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。