<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-4-20 06:16 PM:

以為你去台灣睇兼去旅遊咋
以為她去台灣睇兼去找搵甘仔咋
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-20 21:04:

搵你
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 21:02:

張學友唔係唔會o係香港開演唱會卦...................
依...你有兩隻貓貓
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 21:02:
張學友唔係唔會o係香港開演唱會卦...................
喺澳門會開咩? 幾時開? 呢道冇寫!!!
http://appledaily.atnext.com/tem ... &art_id=7019583
Originally posted by 小小康 at 2007-4-20 09:31 PM:

喺澳門會開咩? 幾時開? 呢...
睇唔到呀﹐唔係要訂戶先睇到咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-20 09:04 PM:

唔駛特登搵都會搵到你啦~~~ 你又鬼知我係點同埋幾時入台大宿舍咩~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 09:32 PM:

睇唔到呀﹐唔係要訂戶先睇到咩???
話 你 知
42 場 個 唱 賭 城 最 貴

張 學 友 的 「 學 友 光 年 世 界 巡 迴 演 唱 會 07 」 , 早 已 於 2 月 18 日 在 美 國 拉 斯 維 加 斯 揭 開 序 幕 , 暫 定 42 場 各 地 巡 迴 演 唱 的 票 價 均 不 同 , 以 下 為 部 份 票 價 。

地 點 : 拉 斯 維 加 斯
日 期 : 18-19/02/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $764-$2246

地 點 : 多 倫 多
日 期 : 22-23/02/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $609-$1369

地 點 : 大 西 洋 城
日 期 : 25/02/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $390-$1170

地 點 : 廣 州
日 期 : 31/03/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $101-$485

地 點 : 上 海
日 期 : 20-21/04/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $121-$1599

地 點 : 東 京
日 期 : 17/06/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $561-$627

地 點 : 台 灣
日 期 : 6-7/07/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $188-$1884

地 點 : 新 加 坡
日 期 : 13-15/07/2007
票 價 ( 港 元 ) : 約 $455-$1024

資 料 來 源 : 演 唱 會 官 方 網 站
http://www.jackycheungworldtour.com/zh-tw/index.html
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 09:35 PM:

唔駛特登搵都會搵到你啦~~~ 你又鬼知我係點同埋幾時入台大宿舍咩~~~
睇新聞………  羅亞爾民望程度排第二...................................  
你支持誰???
Originally posted by d228216 at 2007-4-20 20:58:

希望如佢(親戚)所說啦
佢話係主席個仔俾料佢個女

以前佢俾啲料(0155 華基光電能源控股有限公司)都ok,大約半年前俾,由0.3左右上到宜家0.6左右,最高試過去到$0.9,不過呢排冇再推介。
,不過我冇買開所以冇買
Originally posted by d228216 at 2007-4-20 09:35 PM:

話 你 知
42 場 個 唱 賭 城 最 ...
咦冇寫澳門o個場﹐唔係納入香港o下........................  

不過我去o個場票價係180蚊﹐最cheap o個隻~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。