<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
我返黎喇,今次唔係想潛水架,尋日先攪返掂個寬頻
尋晚終於知道左佢既野喇,佢係1:1,唔鍾意,不過又散唔到個種,同我一樣,原來佢早有暗示,佢講過佢同我係同一類人,不過個時我唔知佢講乜,以為佢講緊性格....
因為佢唔想返屋企,所以經常去玩.........
唔鍾意依家身邊既人,佢都唸過同佢分開,不過又怕千夫所指,又係同我一樣,.......
最後我同佢講無論點都好喇,我都係鍾意妳既(各位大佬教路)
Originally posted by sharpmd at 2006-7-4 20:56:
我返黎喇,今次唔係想潛水架,尋日先攪返掂個寬頻
尋晚終於知道左佢既野喇,佢係1:1,唔鍾意,不過又散唔到個種,同我一樣,原來佢早有暗示,佢講過佢同我係同一類人,不過個時我唔知佢講乜,以為佢講緊性格....
因為佢唔想返屋企,所以經常去玩.........
唔鍾意依家身邊既人,佢都唸過同佢分開,不過又怕千夫所指,又係同我一樣,.......
最後我同佢講無論點都好喇,我都係鍾意妳既(各位大佬教路)
哦.............原來又係咁...............
咁md你想點先?
睇嚟你地兩個"玩出火"噃~
如果你1:1,佢唔會0:1就你喎...........女人自私嘛~ (你睇我瞞住3個就知啦~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-4 10:36 PM:

哦.............原來又係咁.......
我唸唔算玩出火,其實佢同我一樣,晚晚一齊訓既人都唔係最鍾意既人,佢一講佢既野d眼淚就好似落雨咁,係依一刻只可保持現況,大家都覺得見步行步
Originally posted by sharpmd at 2006-7-4 22:59:

我唸唔算玩出火,其實佢同我一樣,晚晚一齊訓既人都唔係最鍾意既人,佢一講佢既野d眼淚就好似落雨咁,係依一刻只可保持現況,大家都覺得見步行步
嘩..............
md你咁樣講睇怕個答案都呼之欲出咯~
不如簡簡單單同佢一齊算啦,你兩個咁夾咁啱feel,諗得過呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-4 11:04 PM:

嘩..............
md你咁樣講睇怕個答案都呼之欲出咯~
不如簡簡單單同佢一齊算啦,你兩個咁夾咁啱feel,諗得過呀~
支持

md......基本上你o既詞氣
同態度.......都好明顯想啦.......
不如直接d啦~怕乜q野千夫所指~
指親你咪舉番1000次中指比佢啦~
till!!!!so what!
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-4 11:38 PM:

支持

md......基本上你o既詞氣
同態度.......都好明顯想啦.......
不如直接d啦~怕乜q野千夫所指~
指親你咪舉番1000次中指比佢啦~
till!!!!so what!
其實我地都係........................

結左婚,所以......唉,煩,佢話依排唸過搬出黎住
Originally posted by sharpmd at 2006-7-5 03:57:

其實我地都係........................

結左婚,所以......唉,煩,佢話依排唸過搬出黎住
吓?!
結左婚..........???!
喂~md,你真係玩緊火喎...........
結得婚、決定簽得張證書,你就唔應該玩呢個遊戲喇,真係死人咖~
你未結婚個心幾野都仲得,結左婚先搞d咁嘅嘢,盞攞嚟搞咋.......
你依家唔單止對個老婆唔住,仲勾人老婆比左綠帽人地戴喇...........

除非你兩個都離婚 (起碼佢一定要),否則一定出事咖!

P.S.如果佢肯離婚再肯跟你,物封佢做二太囉......到時就到另一個問題:點應付你大婆咯~
今日 sd 左個 sms 俾佢 關於 house drama
有一句 『唔知你果日會唔會黎呢』
佢就問我幾時

sd多幾個之後 我又好大膽咁問『其實你係咪唔想見到我呀?』
我知呢d 問題隨時整死自己

好在佢話『唔係。但唔想係公司見到之嘛。』
聽落好似佢有d 回心轉意咁

如果o個日佢真係返去睇 我就諗住問佢下晝得唔得閒,約佢出去。
果日仲可以做d 咩添呢
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-5 14:50:
今日 sd 左個 sms 俾佢 關於 house drama
有一句 『唔知你果日會唔會黎呢』
佢就問我幾時

sd多幾個之後 我又好大膽咁問『其實你係咪唔想見到我呀?』
我知呢d 問題隨時整死自己

好在佢話『唔係。但唔想係公司見到之嘛。』
聽落好似佢有d 回心轉意咁

如果o個日佢真係返去睇 我就諗住問佢下晝得唔得閒,約佢出去。
果日仲可以做d 咩添呢
house drama?
when?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 02:57 PM:

house drama?
when?
學校其中一個活動
下星期3
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。