<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-12 13:37:

嬴左
自由發揮部分講d咩好?
比你激到七孔流血......................+0+""
(你以前點溝佢,物點冧佢啦~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 05:51 PM:

比你激到七孔流血......................+0+""
(你以前點溝佢,物點冧佢啦~ )
我驚講錯野,到時真係救唔返...

咁我真係七孔流血喇

(仲有仲有 係佢溝我咖)
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-12 21:15:

我驚講錯野,到時真係救唔返...

咁我真係七孔流血喇

(仲有仲有 係佢溝我)
靚仔係咁
我好明白 ~~
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-12 11:19 PM:

靚仔係咁
我好明白 ~~
如果係靚仔既話就唔止佢一個溝我喇
打左...完全冇機會講我想講既野
個氣氛剩係適合講今日比賽既事
講左一陣 佢話未放工多野做要收線
我sms佢 叫佢返去打俾我

可能太耐冇同佢講過野 我好緊張呀...
唉..........我都有件感情事煩緊......無乜MOOD..........
(比個小妹妹纏住..........=.="" )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 12:51 AM:
唉..........我都有件感情事煩緊......無乜MOOD..........
(比個小妹妹纏住..........=.="" )

BOYBOY 都會有感情煩惱~?!
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-13 12:54 AM:

你估個個一出世就識溝女嫁咩...=3=
BOYBOY都要經過無數次溝女..
先有今日既成就/經驗...可以同我地解決問題...

佢既感情煩惱米係...要4件係手...定係6件就手...定係同時同8件拖手
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-13 00:54:

唉............溝女容易甩女難~
我世界杯之前已經避開佢,但佢都仲係纏住我............
最大鑊係佢係我老死個妹,我由頭到尾都無諗過.........

(你試吓個voice mail 爆哂都係播住首"大哥"就知乜叫淒勵~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 01:01 AM:

唉............溝女容易甩女難~...
痴身野又真係麻煩D
仲要係朋友個妹 咁仲煩 HURT親佢可能仲HURT埋友情
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。