<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
佢又send sms 比我喇.................=.=""
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-13 11:42 PM:

精句

cw 兄你果件事係點咖~?
舊事不提
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 11:52 PM:

咁就大鑊................
甘肛,基佬點扮咖?你在行呀你~
屌...駛甘煩咩...
你學個個港男甘...係佢面前打排球..
之後係甘up..你有如春天的花朵般美麗...我有如夏天般抽晒根....為何上天要我如此愛上你..姑姑..姑姑...你可否叫我一聲過兒 ?.. 仲記得當初同你一齊學肉女心經...
我唔偷左你幾眼...我先知道..原來.....我已經....硬左...喂...小姐..你今晚開個價比我...
.....我可以帶你free 一 free...放心...事成之後...我聽日就會快馬比返d銀兩比你...合唔...
你要相信我...我身為DHL既員工...一定會準時比返D錢你...姑姑...

我相信...佢聽完之後一定走得好快/第4句已經走左
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 11:55 PM:
佢又send sms 比我喇.................=.=""
八下先 內容係咩呀~?

呢個情況係咪唔應佢係最好呢~?

抑或覆佢話你要訓覺 咁就唔駛煩(暫時)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 11:54 PM:

吓..............................?!
(坦白講,我驚你見完佢之後你即刻變番直噃........ )
真確...對你黎講係細路女..
但係如果對返我黎講...
就係剛剛好有D成熟美...
BOYBOY 我地既年齡差距真係大
我仲有排後生呀...  
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:03:

屌...駛甘煩咩...
你學個個港男甘...係佢面前打排球..
之後係甘up..你有如春天的花朵般美麗...我有如夏天般抽晒根....為何上天要我如此愛上你..姑姑..姑姑...你可否叫我一聲過兒 ?.. 仲記得當初同你一齊學肉女心經...
我唔偷左你幾眼...我先知道..原來.....我已經....硬左...喂...小姐..你今晚開個價比我...
.....我可以帶你free 一 free...放心...事成之後...我聽日就會快馬比返d銀兩比你...合唔...
你要相信我...我身為DHL既員工...一定會準時比返D錢你...姑姑...

我相信...佢聽完之後一定走得好快/第4句已經走左
我肯定.........我都未講完第4句已經比人拉左去青山............
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 12:06 AM:

我仲有排後生呀...  
係度挑釁 BOYBOY

因住佢用頭頂你心口 再ban 你 ip呀
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 00:05:

八下先 內容係咩呀~?

呢個情況係咪唔應佢係最好呢~?

抑或覆佢話你要訓覺 咁就唔駛煩(暫時)
內容係:你信不信緣份?我很相信,所以我知道我們的邂逅是注定、是天意。我是你xxx的女人,我真的很愛你。

.....................
....................
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:08 AM:

我肯定.........我都未講完第4句已經比人拉左去青山............
哈哈..唔鬼理你...你有能力去解決既..
問題係你做唔做既姐...係唔係...HAHA..
聽日要聽醫生... 一陣訓啦... SEE U
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:06:

我仲有排後生呀...  
都係嗰句:你有我咁長命先講啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。