<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:49 AM:

我越睇越謎...................
我死個陣幾十條女喺隔離靈堂為人地喊...點解人地甘靚女見到我死左就要立即跟住我去..仲要死係隔離靈堂.......

甘樣會唔會易明D...哈哈...
我自己都覺得難明左少少
Originally posted by clkgtr at 2006-7-14 00:50:

哎呀................你班衰公[頑童]唔休業都唔活躍..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 00:54:

哎呀................你班衰公[頑童]唔休業都唔活躍..........
幾時先入得去呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:48 AM:

今次我腳軟就真~
其實男人死纏爛打女人,女人都會心軟,睇技巧咋~
咁死纏需要咩技巧咖~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:50:

可能我就係冇個種技巧啦...
我見一般女仔...如果真係想分手...就一定分...唔會拉得返...
我講個種係真真正正既想分手..唔係想借分手..去要求D咩個隻

男仔就唔多同..如果佢係想返黎既...多數都會OK...

甘耐以黎...我都試過一次有女仔食回頭草咋
真係純粹技巧問題~
你諗吓,唔鍾意你又點會同你開始?
同你分手,一定係有d 嘢好唔滿意你先會咁.....
事出必有因咖,係男仔天生大情大性唔夠細心察覺唔到唔識兜咋........所以女方物死心咯~
Originally posted by AWU at 2006-7-14 00:57:

幾時先入得去呀?
A佬?!
開喇~開喇~你話事啦老細~
又真係幾離題.............
quote 去[真‧頑童]繼續啦.............
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:00 AM:

真係純粹技巧問題~
你諗吓...
即係我改到又識兜咪可以成功返兜囉
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 06:28 PM:
佢今日已經sent 左7個sms比我喇...........so far 咁耐我公仔,表,衫,呔 都收過,比返佢又唔肯,比返錢佢又唔要..............
同佢講唔肯收番錢
就以後都唔收佢d野.......

這是一人退一步.....
因為佢已經發動總攻擊......
要完全脫離戰線是沒可能的
但首先要逐步劃定界限先......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 06:39 PM:

都叫做有吖~ 而且質素高唔高...
le個時候你要當佢係一個癲o既人
佢要做野就一定要做到~
佢唔會認輸...佢一定唔會放棄(天音:大長今???)
要慢慢來的~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。