<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 倪晨曦、陳芷尤,元老二揀一?
返回列表 回復 發帖
又係問揀黎做乜
j既話適隨尊便啦
兩個形格唔同
可能陳會較好d, like d
2# 迦樓羅女王

倪是IG女神... 你去街問, 識倪既人一定多過識陳...
看來你只睇CCTVB ...
kitty98 發表於 2017-5-23 03:20 AM
倪有女仔buy
我相信絕大部份係兩個都唔識 ... 但一入屋村 , 陳會大勝
迦樓羅女王 發表於 2017-5-23 06:14 AM
睇下屋村d乜人姐, c9應該唔識
一入18鄉,千雪大勝
電騙男 發表於 2017-5-23 09:01 AM
中毒太深了
你話LIKE倪既係高檔D , 我會信 , 但齋計人數 , 我唔多覺
我同意MK仔會好多鐘意佢 , 但其他族群呢???
作品呢??? 一個紙上明星 , 你覺得有幾多粉???
迦樓羅女王 發表於 2017-5-23 11:07 AM
mk仔應該唔識欣賞
你話LIKE倪既係高檔D , 我會信 , 但齋計人數 , 我唔多覺
迦樓羅女王 發表於 2017-5-23 12:17 PM
都係喜好姐
無話高唔高檔既
分分鐘大把高檔或者麻甩都捧陳,但應該公絕大部份囉
mk仔應該唔識欣賞
sarmsan 發表於 2017-5-23 12:17 PM
你意思係 , MK仔剩係J艾美錡  陳婉衡果D低品味???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 倪晨曦、陳芷尤,元老二揀一?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。