<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 何雁、鄭俊秘密同居,有情執金飽,元老點睇?
返回列表 回復 發帖
乜淑妃俾左頂綠帽元老,有相為證
元老有乜感受
sarmsan 發表於 2017-5-31 01:42 PM
我無患妄想症,我分到幻想同現實(>﹏<
我無患妄想症,我分到幻想同現實(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:54 PM
元老化身電車痴漢
我無患妄想症,我分到幻想同現實(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:54 PM
你呢種人點都會有d糾纏不清
你呢種人點都會有d糾纏不清
sarmsan 發表於 2017-6-1 10:08 AM
咁陳貴妃  蔡德妃咪好唔得閒???
咁陳貴妃  蔡德妃咪好唔得閒???
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 02:20 PM
唔使講咁多妃先
就算一條真女俾過你玩
你想像係邊鬼個女神咁舞都得喇
你咁好想像
唔使講咁多妃先
就算一條真女俾過你玩
你想像係邊鬼個女神咁舞都得喇
你咁好想像
sarmsan 發表於 2017-6-1 04:10 PM
... 你唔係講綠帽咩???
... 你唔係講綠帽咩???
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 04:23 PM
有時會得一日記憶
咁你又要送番頂個佢
有時會得一日記憶
咁你又要送番頂個佢
sarmsan 發表於 2017-6-1 04:34 PM
佢識我老鼠咩???
你J都係靠諗姐
你咪當識,係咁派綠帽
自己又心理滿足囉,當佢知
你J都係靠諗姐
你咪當識,係咁派綠帽
自己又心理滿足囉,當佢知
sarmsan 發表於 2017-6-1 06:29 PM
老拉 ... 腦速無咁快 , 唸唔到咁多情節 ...
(我有咁勁 , 就出左書 , 打低埋<格雷的五十條陰道>拉)

係呀 , 小弟有少少忙 , 你自己入26FUN ,
下面既 成人文學 區拉 , <一個 .... 的故事>果篇就係
我既作品(近7篇之中 , 香討成績最好既一篇)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 何雁、鄭俊秘密同居,有情執金飽,元老點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。