<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............
返回列表 回復 發帖
蝦.............醒唔起呢個post 回帖有分加,扣返4 分先~
麻煩任何一位副版主扣返我4 分,公公道道~ 
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-29 22:27:

我係好賤格嘅咸濕佬!!!for fun? for happy??
如果你將令壽堂尊容post出嚟,大家仲fun, 仲happy,我支持你!!!
如果可以將令尊翁對令壽堂性技嘅品評,大家更加支持!!

不過,請先付上閣下一家三口身份證明文件及關係如出世紙之証明,
再加上令尊翁及令壽堂對閣下公開他們私隠的簽署同意書一份.

如此我作為一個冇文化又極賤格嘅咸濕版主絕對支持你.
如果如此我何止支持? 我直頭鼓勵啦~
不過........都係唔好,佢陣間又話識佢尊翁及佢壽堂然後post d 相上物大鑊?!

[港男]分分鐘暴動咖~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-29 22:35:

如果如此我何止支持? ...
不過,請先付上佢一家三口身份證明文件及關係如出世紙之証明,
再加上佢尊翁及佢壽堂對佢公開他們私隠的簽署同意書一份.

我作為版友唔多講啦,明白人自然明白,
使乜理呢d人(我好似用錯subject).

版主boydwan,我頭先手快打錯字,可否更正你quote我段字,免生誤會,
我係版友,打錯為版主,

[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-29 at 10:52 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-29 10:29 PM:
蝦.............醒唔起呢個post 回帖有分加,扣返4 分先~
麻煩任何一位副版主扣返我4 分,公公道道~ 
唔覺意click錯左 [ + 4 ] 添

On9仔

On9仔...
Originally posted by garyff20042006 at 2007-5-29 22:49:
On9仔...
係呀
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-29 22:39:

不過,請先付上佢一家三口身份證明文件及關係如出世紙之証明,
再加上佢尊翁及佢壽堂對佢公開他們私隠的簽署同意書一份.

我作為版友唔多講啦,明白人自然明白,
使乜理呢d人(我好似用錯subject).
要ban 佢好容易、鎖ip 都仲得,但要令其他會員明白乜應該做乜唔應該做更重要。
版主唔係大晒鍾意點就點,一定要合情合理合法去執行職務先叫做以身作則。
佢唔滿意,好合理;但以保障論壇同其他人權益為優先就更合理。

(你無用錯subject 呀~ )
我知道發生咩事la依家

講真嗰句
就算相中人同意
都係唔post為妙la
我覺得咁樣會搞cheap個壇lo
好似以前咁 ef有個街頭snapshot區
比人有尺度地影下街上既靚女
但係後來就變晒質 偷影裙底, 胸部...咩都有
最嚴重係連屋企人都唔放過 阿媽..家姐..阿妹都去偷影
搞到ef cheap晒 一度陷入低迷
所以我唔同意去玩出賣呢樣野
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-29 22:50:

要ban 佢好容易、鎖ip 都仲得,...
如此應該只鎖圖,俾大家欣賞一下呢位仁兄如何唔尊重人.
再加上警告及解釋,
令大家更明白.

p.s.有冇留意我之前edit?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-29 06:38 PM:

佢自稱認識相中人,
或有某種關係,
如果並非事實就好大問題。
甘仔無呢個問題。
你份又公平又好人 , 唔怪得溝死女拉~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。