<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-14 11:55 AM:
今日轉個功夫仔頭像先
同我剎番馬会七寸

so~我决定買3条撐撐中國win啦
西人嬴該買巴西波
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-14 11:49 AM:

都已經唔回你架啦
嬴倒一...
点会好黑```甘你改名```波力白```就得啦```
今晚原本都唔打算没西班牙```
不过都没林到买咩
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-14 09:26 AM:
Tomorrow turkey vs czech Handicap....

turkey[0 / +0.5]@1.93
czech [0 / -0.5]@1.92

入貨趁早
土耳其同羅馬尼亞都係嬴波就晉級, 我yahoo會入貨架喇
Originally posted by Duffy at 2008-6-14 10:49:

知你乳涎癲才喇..熊摸仔....
唔記得3000貼又比你搶左添
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-14 11:46:
今日有冇人会買中国嬴?
心想佢地嬴,但我買唔落手
開細
半場和

[ Last edited by kakeidevil on 2008-6-14 at 12:04 PM ]
我買伊拉克
Originally posted by kakeidevil at 14-6-2008 12:02:

唔記得3000貼又比你搶左添
3000貼 ?? 借d 意加分先~~

評分次數

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-14 11:59:

土耳其同羅馬尼亞都係嬴波就晉級, 我yahoo會入貨架喇
陰謀論:下場只要荷蘭放水比羅馬尼亞嬴~
就可以夾法國同意大利出局

睇睇賠率:
荷蘭 對 羅馬尼亞    18/06 02:44 3.00 3.45 2.05

羅馬尼亞 [0 / -0.5] @1.80
荷蘭[0 / +0.5] @2.07

仲唸咩??............呢場訓身買羅馬尼亞啦~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-14 12:20 PM:

陰謀論:下場只要荷蘭放水比羅馬尼...
又出陰謀論???
係真唔係架,便便大臣..............
今晚睇好西班牙同俄羅斯双win
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。