<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-5-24 04:05 PM:

1)我-處女座,她-天蠍座
2)兩人皆19...
清揚兄, 養傷就叫外賣la!!!! hahahhahaha!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
首先好多謝hamsubboy brother ge幫助~!!感激萬分!!
but我唔食得蠔架......

至於plan1個set dinner幾錢到呢?
Originally posted by zauri at 2005-5-25 12:32 AM:
首先好多謝hamsubboy brother ge幫助~!!感激萬分!!
but我唔食得蠔架......

至於plan1個set dinner幾錢到呢?
IC.

有幾個選擇, 唔洗一百蚊一個. 似乎你個人無咩情趣, 希望你個獅子女係主動d既女仔, 如果唔係, 佢會俾你悶死. 老實講句, 如果你去plan1食個set dinner, 不如唔好去, 因為呢餐飯吸引唔到佢同你食第二餐. 因為獅子女最憎悶人.

再唔係 plan 3去 金馬倫道 近 通利琴行 hong kong bank 有間上三樓既 韓國燒烤, $250ok!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by ck1009 at 2005-5-24 02:22 PM:
其實食乜都一樣~~
總之要令到條女坐...
Agree! but 呢一點起呢單case佔40%, 因為開始既時候俾唔到一個好開始, 食得寒酸就死梗!! 因為呢餐飯係已經一早約左, 唔係即興, 個女仔會用呢餐飯去衡量你對佢既誠意. 除非佢已經好"林"亞 zauri 大佬!
一 定 會 成 功 。
oh~~~brother hamsubboy~thx so much for help and i owed you one~~~^^
sorry i'm not at home so i can't use chinese to get communicate with you guys, by the way, our brother KKBoy he was in a big trouble abt his lover as it seems something wrong abt his gf,
he just told me thro' msn so details unk.  hope i can help him and now this place is hand over to
you, pls try your best to help other brothers........i deeply believe that you can take care of it,
anyway, thx brother~~
太耐冇來,睇完呢到令我獲益良多~
我覺得$$$佔好大因素.....當然有少部份唔會太留意$$$,要睇自己好唔好彩...
Originally posted by fu-kof at 2005-5-26 03:46 AM:
太耐冇來,睇完呢到令我獲益良多~
我覺得$$$佔好大因素.....當然有少部份唔會太留意$$$,要睇自己好唔好彩...
fu-kof兄.......... $$$真係好重要, I LOVE IT SO MUCH!

fu-kof兄, "當然有少部份唔會太留意$$$,要睇自己好唔好彩", 我大致上同意............ 如果兩個年輕人拍拖, 女方體諒男方年紀尚輕, 事業未有成, 唔會有好多錢, 只拍時間一長, 出現以下其中一種:

1) 女方同男方捱左好耐, 但男方未有任何進步, 而女方身邊的女孩子既男朋友個個都買名牌, 去旅行, 女方好容易動搖, 加上剛巧有一個比自己男朋友有錢既男人追...... 問題好易出現.
2) 男方因為經常無錢, 自卑心作祟, 有D男人知道女方同其他男人出街, 佢地怕自己個女人會離開, 佢地會打女人.

以上既例子我見好多.............. 所以果d男人無錢, 佢條女都未嫌棄佢, 仲要做d對唔住女朋友既事, 真 係 好 Q 過份(我自己! 哈哈)!

fu-kof兄, 得閒吹下水!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-25 04:38 AM:
oh~~~brother hamsubboy~thx so much ...
BOYDWAN 大佬, 無你點成氣候,.......... 唔怪之得落大雨喇!
一 定 會 成 功 。
搬左過黎呢到都好小黎...

呢掛大家點ar!?
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-26 06:44 PM:

BOYDWAN 大佬, 無你點成氣候,.......... 唔怪之得落大雨喇!
哈~hamsubboy兄,真係比你笑死~~~話時話hamsubboy兄果然厲害!上至天文地理,下至風花說月無一不知,呢招"星座冧女大法"果然厲害,小弟拜服~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。