<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 18-6-2008 17:42:

第1場好似19分咋....
第2場應該先係20分..
第3場就好似21分~
I forget la~~
I watched the clips immediately after the ppl uploaded to youtube by that time ...

It has been so long~~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-18 17:42:

你竟然有异性没人性```
就收工喇...
[size=-2]其實基本上我都唔係番緊工

料就俄羅斯[0]同巴西~~~

不過都冇可能100%準...參考下好喇,唔啱心水就唔好買......
啱心水就細細地玩下啦~~~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-18 05:48 PM:

我話好睇就好睇
我都想睇
不如干脆POST上来比我地 球[財] 版既人睇```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-18 05:51 PM:

贊成

心水未有,賭埋今晚第5場先la~~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-18 17:45:

好呀
你用foxy search蕭敬騰齊哂3集...
我都係咁dl番哂~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-18 05:51 PM:
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-18 02:08 PM:
當然
所有球財既版友仔都有份
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-18 05:54 PM:
你用foxy search蕭敬騰齊哂3集...
我都係咁dl番哂~
仲用foxy咩
Originally posted by supreme12 at 2008-6-18 17:51:

咪又係女人一個.....
個個女人都係一樣咖喇~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-18 17:55:

仲用foxy咩
點解唔用???foxy快,恨,準.........
收工lu.............

咁多位兄弟今晚嬴多啲~
可能夜d或者聽日見啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。