<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-23 19:12:

hahahaha, as least batter than none la brother~
(sorry i cannot write in chinese because i'm still in office~~~, particulars will be post later)
識行識走(用拐杖),生活ok la,有飯食(需則佢地煮得唔好食)但好過冇丫,有女陪(晚上),有機打&有野搞先la.
以上紅字是我特登打出黎曬命架,HAHA
(傻la,我以前讀國際學校架,英文對我黎講So easy.)

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-23 at 09:03 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
hamsubboy兄

我想約個女仔去食飯
我知佢係鍾意我ge
我諗住佢生日果日約佢
又有咩好地方推介??
Originally posted by hohohohahaha at 2005-6-23 05:56 PM:

California o的女勁唔得wor, 仲好鬼臭....
臭?唔係咁趕客呀嘛~?
Originally posted by 賤人 at 2005-6-23 08:39 PM:

係囉 , 不如行落下邊C cup
各位兄弟 (尢其BOYDWAN兄同hamsubboy 兄),我都想問好耐。C Cup, Edge, Hei Hei, Volar, Dip 呢幾間我都未去過,各位有冇意見? 好唔好玩?D女仔得唔得邊一type人會去? 消費幾多? 有冇會員制? 人多定鬼多?

我只去過ING(Friday & Saturday),D人實在太後生啦..... 雖然我都係廿幾歲....失望
Originally posted by Master at 2005-6-24 12:55 AM:

各位兄弟 (尢其BOYDWAN兄同hamsub...
It should be "C Club". Typo Mistake
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-21 10:58 PM:
哈囉~相信各位大大都等得好唔耐煩咯.....
BOYDWAN兄
Originally posted by 清揚 at 2005-6-23 10:12 AM:

識行識走(用拐杖),生活ok la,有飯食...
哈哈,清揚兄,有得曬命係福嚟咖~~~起碼證明你好珍惜呢一切嘛,係咪

無可否認呢度情況真係越嚟越壞、d 質素真係越嚟越差;不過我依然深信班brother,包括admin兄、dexter兄等一眾好友都有留意呢度嘅,只不過無表態啫;起碼我哋一班好友都可以係小弟呢個"小檔口"敍吓交流吓吖~

*一句到尾,係男人都好色同鹹濕,不過風流唔同下流咯~:cool:
Originally posted by corradog60 at 2005-6-23 03:53 PM:
I like Lan Kwai Fong.............California..........

or Wanchai --------------Ing..........
以上地方都唔錯吖,brother有乜心得同大家分享吓呢
Originally posted by halu at 2005-6-23 10:48 PM:
hamsubboy兄

我想約個女仔去食飯
我知佢係鍾意我ge
我諗住佢生日果日約佢
又有咩好地方推介??
halu,唔知小弟幫唔幫到你呢?

q1: 你鐘意佢嘛?(純粹玩吓就無謂太氹本咯)
q2: 預算費用有無限制?幾多?
Originally posted by Master at 2005-6-24 12:55 AM:

各位兄弟 (尢其BOYDWAN兄同hamsub...
Master,以上地方鬼妹同abc去多,本地女仔都唔小,不過個type比較成熟d....
價錢唔太貴,一千幾百攪得掂。
anymore question?welcome anytime~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。