<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 01:44 AM:

wrong concept! next time try thursday,you will get a big superise
(the reason is..........is.........you guess ~ )
估唔到呀....
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 02:00 AM:
唉,開估喇~~因為太噪太雜嘛!d 高質靚都會揀星期四"girl's talk" 咖~~明未?
實在太強啦........
Originally posted by Master at 2005-6-24 02:04 AM:

實在太強啦........
請受徒兒一拜!!
好多朋友都以為星期五、六係最多女仔去wet 因為係小週末同週末;其實好得嗰d 會揀星期四咖,因為貪人唔太多,可以真正咁鬆吓嘆吓,佢哋唔係要浦天光,玩3、2 個鐘巳經好夠;等到星期五、六,咁多質素參差九唔搭八嘅男仔嚟兜撘,試問比你係女仔又邊有mood 呢係咪?

(真係經驗之談,各大大不妨諗深一層吖~ ^^ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 02:11 AM:
好多朋友都以為星期五、六係最多女仔...
直頭令小弟得益不好少tim la
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 02:11 AM:
好多朋友都以為星期五、六係最多女仔...
BOYDWAN兄,小弟明日有會要閃囉,遲d 再請教你有關 C Club 既野
Originally posted by Master at 2005-6-24 02:21 AM:

BOYDWAN兄,小弟明日有會要閃囉,遲d 再請教你有關 C Club 既野
ok, see you~
小朋友,成日去浦系唔啱架,乖la,聽哥哥話la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 01:09 AM:

halu,唔知小弟幫唔幫到你呢?

q1: 你鐘意佢嘛?(純粹玩吓就無謂太氹本咯)
q2: 預算費用有無限制?幾多?
boydwan兄
琴晚post完之後都e家先得閒上黎,要你等唔好意思

1. 我e家冇女,應該都可以試下發展ge
2. budget under/around 800 is ok la, 其實都冇咩限制, haha

其實係因為佢生日同第一次約佢單獨食飯
所以先想搵d特別d ge地方食

thx for ur help~
Originally posted by halu at 2005-6-24 08:52 PM:

boydwan兄
琴晚post完之後都e家...
唔好意思! 上左大陸幾日, 剛剛開電腦.
halu 兄, 生日, ok! 果日係星期幾?
你有無揸車, 赤柱方唔方便?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。