<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 01:14 AM:

唏~最緊要係你覺得佢同你傾計有無唔耐煩先......
都冇乜既 , 只不過傾過兩次 , 陣間會傾多次ga啦 . 岩岩佢msn我 , 叫我陣間陪佢傾電話~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 01:19 AM:
ian,我睇完你同清揚兄d對答之後 (唔...
睇多d 書 ? 搵d 野學下咁 ?
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-2 02:36 AM:

都冇乜既 , 只不過傾過兩次 , 陣間會傾多次ga啦 . 岩岩佢msn我 , 叫我陣間陪佢傾電話~

ans: 係好嘅開始,要好好把握呀~

ans: 睇多d書固然好(咪話溝女吖,對自己都好啦~),多d留意圍繞自己身邊嘅事物亦可以令自己有所得著,同對方嘅話題亦相對會增加~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-1 12:41 PM:

喂~爸打,其實你依家嘅另一半應...
Hi! BOYDWAN爸打,我依家嘅另一半係一個好普通好普通好普通好普通既女仔, 普通到廿幾歲人, 除左我同佢去酒吧果幾次外, 佢都未去過. 前幾個禮拜套 "創世紀Ⅱ天地有情", 羅家良玩"兩隻小蜜蜂", 我先至起屋企教佢玩"兩隻小蜜蜂"同"lie dice". 可能係佢比較簡單而我既過去比較複雜, 所以我好容易就哄得她好開心, 亦因為佢可能易哄, 對我來說無咩挑戰性.

如果以女朋友來計, 佢亦係最普通既一個, 總之去disco 90% 無人cut 果隻 (我認為). 所以你話佢係"極品", 都 arm 架! hahhahahhahaha! 我真係衰, 咁樣話自己女朋友!

講真, 佢對我真係有情有義, 所以每次我出去古怪, 我都好內疚! 仲有我係佢第一個男人, 所以當年佢願意將第一次交俾我之後, 我都收歛左好多, 開始減少左好多採摘野花既活動!

至於出面d "待溝少女"...... 你做hose啦!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-2 04:37:

Hi! BOYDWAN爸打,我依家嘅另一半...
有借口唔去滾都好既,起碼高層次過揾借口去滾果D人先la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-1 23:07:

冇理由日日搵佢ga.....我諗間唔中打下俾佢就差唔多喇~
我諗一日打兩次電話俾佢差唔多喇,下下你揾人人地會覺你煩下下Check住哂咁,所以你要比D機會人地搵你,佢想搵你自然會搵你架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-2 09:49 AM:

totally agreed~~~清揚兄講得好!呢句說話真係好鬼啱聽.........hamsubboy兄,你話呀嫂"平凡"係你謙啫;第一,每個女人都一定有佢精采同可愛嘅地方;第二,你hamsubboy拺得嘅女人,水準一定有番咁上下,我絕對相你嘅眼光嘅~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 03:22 PM:

totally agreed~~~清揚兄講得...
講真! 我開始明白什麼叫"娶妻求淑婦", 唔一定要好靚, 對自己好, 溫柔, 有內涵, 呢d先至係緊要.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-2 04:22 PM:

講真! 我開始明白什麼叫"娶妻求淑婦", 唔一定要好靚, 對自己好, 溫柔, 有內涵, 呢d先至係緊要.
~唔好講呀嫂,淨係睇你呢段咁感性嘅說話就巳經夠哂有內涵啦爸打~~~
(小弟都仲係喺"極度膚淺"嘅階段,依然喜好"擇偶求淫娃"......哈哈 )
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-2 02:36 AM:

For the girls above 23+, most of them are interested in traveling, cooking and watching movie. So go to watch Discovery Channel or Discovery travel and living channel on Cable TV. There are so many interesting topic there. As u said, the girl is only 17, I m not sure what area she interested. u hv to find out.
Originally posted by 清揚 at 2005-7-2 09:49 AM:

Absolutely intelligence statement
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。