<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-4 00:50:

會唔會係佢恨嫁心切呢~?

小弟資歷尚淺,唔知呢答案有冇可能呢~
我諗唔系,記得之前佢先講過未享受夠拍拖的感覺,同埋唔想咁後生就嫁!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-3 11:15 PM:
今日有件怪事發生,我條女竟然問左我好...
清揚bro., I think ur gf is looking for security and commitment. Not really means marriage. Sometimes she got unsafe feeling if the relationship is already go for few yrs. She want the relationship is really safe and want u to endorse. Confirming from you will make her more comfortable. At least she knows you are treasure the relationahip and included her in ur life for long term. She is not actually asking for marriage, only asking for security, dun worry! I got that kind of experience b4.

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-4 at 01:31 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-3 02:48 AM:

而家keep住電話/msn/sms攻勢就得~?

有樣唔記得講,佢話唔會同而家個 bf 拍得耐~

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-3 at 02:58 AM ]
She told u 唔會同而家個 bf 拍得耐可能已經係一個暗示la. Otherwise無 la la 講黎做乜. Keep住電話/msn/sms攻勢. U will hv chance, Ian bro.

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-4 at 01:30 PM ]
Originally posted by cyc1 at 2005-7-4 12:57:

清揚bro., I think ur gf is lookin...
唔會掛,冇la la睇我比唔比到安全感佢???怪左D喎
仲有既系佢同我拍拖咁耐,仲有咩野附托唔附托ar???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by cyc1 at 2005-7-4 12:57 PM:

清揚bro., I think ur gf is lookin...
absolutely~~~,bro.cyc1 所言甚是!清揚兄呀清揚兄,你諗吓呀"唐太"同你一齊都有一段日子咯,你受傷佢又一直照顧你喎,咁女人就會多嘢諗:
1) 吖,佢當係"賓賓"定係另一半呢?
2) 佢依家對我無當初咁好呶,係咪已經唔愛我、愛情變感情呢?(唉~男人通病,耐咗係少d情趣咖,清揚兄你咪話無,你都係性情中人,加埋你受傷期間個人實燥d,可能有時無心hurt到佢你唔知咋....)
3) 佢有幾愛我呢?係佢愛我多d吖定我愛佢多d呢?佢會唔會仲覺得我好重要,無咗我唔得呢?

*嘩~問題多囉,寫都寫唔哂......不過其實好簡單,"唐太"詐嬌呀~要安全感呀爸打!氹吓佢同佢講返d肉麻嘢啦~女人係咁咖啦~
Originally posted by 清揚 at 2005-7-4 06:22 PM:

唔會掛,冇la la睇我比唔比到安全感佢???怪左D喎
仲有既系佢同我拍拖咁耐,仲有咩野附托唔附托ar???
Yes, 清揚兄
BOYDWAN兄 explained more details and accurate.
女人 is hard to understand sometimes
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-4 06:29 PM:

absolutely~~~,bro.cyc1 ...
BOYDWAN兄, any comments on Volar? Like environment and gals there?
THX!!
Originally posted by 清揚 at 2005-7-3 11:15 PM:
今日有件怪事發生,我條女竟然問左我好...
清揚兄,
可能性有几個:
1,可能佢覺得你唔夠愛佢.
2,可能有其他人追求佢.
3,可能佢開始唔愛你,覺得你cheap.

所以你答佢唔可以唔耐煩先,要認真答佢.
愛不愛佢,答
問有幾愛,答好愛,我一個人既時候就成日想起你,所以我覺得我好需要你,好愛你.

甘佢就會好高興&冇問題啦!
幾時"取"佢既問題?你會唔會"取"佢先?因為會係諾言嚟架 !!!
Originally posted by cyc1 at 2005-7-4 07:20 PM:

BOYDWAN兄, any comments on Volar? Like environment and gals there?
THX!!
Volar?環境都ok嘅,女仔少d喎........呀!唔係,係靚女少d至啱,不過d人都好友善、好易make friend 嘅~~
Originally posted by Lyon at 2005-7-4 08:01 PM:

清揚兄,
可能性有几個:
1,可能...
Lyon 嘅分析都好好吖........清揚兄亦不妨參考吓~!
先多謝Lyon你先,有乜其他心得歡迎你喺度同大家分享吓咖~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。