<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
清揚兄, 你女友個問題, 我過去經常被問.

你呢排係唔係對佢無咁好呀? 俾番d你以前追佢同哄佢既感覺佢, 做番d野顯得你重視佢, 就無咩問題........ 我相信佢問你果時係想你用d甜言蜜語哄下佢.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by Lyon at 2005-7-4 08:01 PM:

清揚兄,
可能性有几個:
1,可能...
好! 答得好!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by cyc1 at 2005-7-4 01:18 PM:

She told u 唔會同而家個 bf 拍得耐...
我覺得呢個應該唔係暗示黎既。。。

尋日傾電話果陣佢無啦啦問我鐘意點既女仔 , 我都唔知點答好 -____-""
岩先同佢傾, 佢話3點要打俾佢bf, 聽到果下都幾酸
但之後佢話3點打俾我 , 咁係咪即係話我既位置差唔多趕上佢bf ~?

其實佢會唔會唔知我對佢有意既呢... -_-" 佢間唔中都提下佢 bf 咁....

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-5 at 01:21 AM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-5 01:17:
岩先同佢傾, 佢話3點要打俾佢bf, 聽到果下都幾酸
但之後佢話3點打俾我 , 咁係咪即係話我既位置差唔多趕上佢bf ~?

其實佢會唔會唔知我對佢有意既呢... -_-" 佢間唔中都提下佢 bf 咁....
唔.......佢系度測試梗你敢唔敢去馬
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
首先要唔該晒各位大佬先,我尋晚同佢單對單傾過後已經回復正常喇,唔好問我點氹番佢,諗起都"毛管楝"ar,我都唔信自己會講出D咁既野!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 12:01 PM:
首先要唔該晒各位大佬先,我尋晚同佢單對單傾過後已經回復正常喇,唔好問我點氹番佢,諗起都"毛管楝"ar,我都唔信自己會講出D咁既野!!!

恭喜, 恭喜
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 11:55 AM:

唔.......佢系度測試梗你敢唔敢去馬
我同樣地認為佢系度測試你, go ahead 啦, Ian boy

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-5 at 01:05 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-4 10:33 PM:

我覺得呢個應該唔係暗示黎既。。。

尋日傾電話果陣佢無啦啦問我鐘意點既女仔 , 我都唔知點答好 -____-""
咁都唔係暗示?
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 12:01 PM:
唔好唔信自己既極限ar
恭喜, 恭喜! 清揚兄你突破自己la

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-5 at 12:51 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。