<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-9 02:59 AM:
好~~~小弟去咗台灣幾日 (好多靚女喲~~...
2) hamsubboy兄對女人嘅了解真係好得......依家收心養性咗對溝女界都唔知好事定壞事咯....爸打仲有乜心得呀,教吓小弟好噃~^^

BOYDWAN兄, 俾你讚一讚, 暈暈地!
老實講句, 真心說話............ 可能我過去曾經同幾十個女性發生過關係, 依家去DISCO 溝女 ONE NIGHT STAND 唔係唔得, 一定要溝通得好, 好有情趣, 我細佬先至會企得好直........ 反而我同我女朋友就無問題, 而同"四年都無發生過關係果個" 有身體接觸都會有反應, 無問題............... 依家要有愛先容易有性...........

其實搞得多女人, 真係個個差不多, 主要係搞自己個腦,  同埋征服感, 佔有慾.........
依家集中事業, 搵錢緊要.
溝女界都唔好預我喇! 我平時出去俾D 女用欣賞既眼光望我, 我已經好足夠! 有過光輝既一頁, 唔需要再証明自己既吸引力同招數!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 03:05 AM:
唔怪得呢幾日唔見你啦~BOYDWAN兄~ 係...
唔好放太多感情落去........., 我睇條女都唔正經得去邊, 但係唔代表佢可以好容易同你發生關係, 唔好 "猴禽"! 記住: "有D女人同你發生左關係當無野, 有D女人同你發生左關係會給你好多麻煩"...... 例如屈你強佢, 或者佢同佢有勢力既男朋友講屈你, 16 17 18呢D年齡既女仔好多都唔知自己想點, 總之小心!

IAN兄, 因為我18歲暑假果年, 15年前, 有件好正既16歲女朋友, 樣靚身材正. 佢屋企人報警話我搞佢個女, 上左差館, 好彩當時我只係拖手, 咩都無做! 同時當年有班古惑仔想追我女朋友, 十幾人"伏" 我, 想打我, 好彩我跑得快.......... 諗起以前呢個女朋友就想同佢咩咩咩!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 02:37:

我驚講出黎嚇死你 =_="

...
呢度D人有咩風浪未見過ㄚ,包括我都系
我覺得你呢舖得手既成數好高,若然你見完真人後真系諗住溝人既,咁你可以諗定下次約人去邊喇,但奉勸一句不要過份投入&認真low
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 03:05 AM:
Ian,
你拍過拖未?對女人有几了解? how old ar u?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-9 03:29 AM:

ian,得手機會極大喎~ 總之記住唔好沉落去就得啦~
(要好好掌握"主導權"呢3個字,ok:cool: ?)
掌握"主導權"即係要點做~?
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-9 05:52 AM:

唔好放太多感情落去........., 我...
之後hamsubboy兄同個女仔點呀~?
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 10:56 AM:

呢度D人有咩風浪未見過ㄚ,包括我都...
我會盡快約佢出黎ga啦~希望下星期得啦~!
Originally posted by Lyon at 2005-7-9 02:44 PM:

Ian,
你拍過拖未?對女人有几了解? how old ar u?
果d都唔知算唔算拍過... 唔係好了解ga ja -___-"

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-9 at 03:23 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 02:37 AM:

我驚講出黎嚇死你 =_="

...
Ian,
佢話『條仔又唔搵我』我『你搵佢咪得囉』佢『唔搵,下下我搵佢咩』..........(再省略)
最後一句, 佢『我聽朝訓醒打俾你啦』

啦,呢句有玄機啦!
佢開始不滿佢by,
唔開心就搵你,但未必係好事,因為可能當你係姊妹.
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 03:22 PM:

掌握"主導權"即係要點...
Ian,
你有冇明示暗示過話鐘意佢或有好感?
Boydwan兄:掌握"主導權"即係要由你出招,唔係接招.
末見過真人叫BF, 第一日見面, 就係條仔屋企過夜, T小姐真係唔簡單~
Ian兄, 講真溝到係遲早問題, 不過佢可能會一腳踏兩船, 加上另外條傻仔唔知乜野料, 所以正如各位爸打所言, 總之小心!
還有屯門出名黑髮亞裔人少, 個個金毛, 突多"西人"出末, 約佢出黎去第度安全D, 免得佢做主場你作客, 殺多幾條"金毛蛋散"出黎, 你就" 六七". hamsubboy兄18歲暑假果年既經驗好值得你參考.
『搭左個幾鐘車 ,真係想死』~ 其實搭車時可以回味返頭先約會情境, 又可以同佢傾陣電話, 好愜意架; 不過我以前都溝過屯門妹, 又係十幾年前, 晚黑送完佢返屋企, 要行出去屯門公路等亡命小巴, 條公路度又冇人又冇車, 好鬼魅, 成個"幻海奇情"feel, 好似甘國亮會走出黎做主持甘, 所以以後決定唔溝屯門妹, Ian兄你都要考慮呢點~

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-9 at 05:06 PM ]
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-9 05:26 AM:

2) hamsubboy兄對女人...
hamsubboy兄, 溝女界冇左你, 對D女黎講當然係壞事, 少左個"調情聖手"; 對D仔黎講當然係好事, 因為少左個"處女殺手"之如, 而且還多左一個"御女奇男" 做師傅tim~
加上"慾海奇男"BOYDWAN兄係度註場, 係呢度學野, 我膽敢講上中下三路係毫無破"賺"~

坦白講我都係三十幾歲人, 身邊個件自己知道一定冇得走雞, 係間中當佢出左trip, 去蒲下, 溝下女, 好少再有情慾關係, 只係享受下溝女個感覺同睇下女, 除非個女仔好正, 好有feel, I mean mentally, 甘先睇下搞唔搞; 所以我好同意你所講係搞自己個腦, 有D女仔好有feel既, 唔好話有身體接觸, 聞到氣味都會有幻想有反應, 可能我比較差D~

我去蒲都好想享受下俾D女用欣賞既眼光望既感覺, 可惜我冇, too bad~

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-9 at 07:53 PM ]
Originally posted by Lyon at 2005-7-9 03:38 PM:

Ian,
你有冇明示暗示過話鐘意佢或有好感?
Boydwan兄:掌握"主導權"即係要由你出招,唔係接招.
暗示過既都算..........
Originally posted by cyc1 at 2005-7-9 05:04 PM:

末見過真人叫BF, 第一日見面, 就係...
尋日係屯門果度見到好多金毛.都驚驚地。好在佢住黃金海岸果頭,金毛都少好多。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。