<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
溝女好去處提供: Fitness Club ... 落Gym場啦 ... Bra Bra .. 低胸露溝 .. 波濤胸湧 .. 露半球 .. d女 Single Lonely 慢慢揀 ..
Originally posted by 小强 at 2005-12-12 15:57:
溝女好去處提供: Fitness Club ... 落Gym場啦 ... Bra Bra .. 低胸露溝 .. 波濤胸湧 .. 露半球 .. d女 Single Lonely 慢慢揀 ..
吓..................................................^^""
你唔係呀嗎..............???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-12 04:11 PM:

吓..................................................^^""
你唔係呀嗎..............???
he .. he .. he ... 夠晒健康﹗d 女 有 線 條﹐有 “質” 感 ﹗﹗非 一 般 感 受 ﹗
Originally posted by 小强 at 2005-12-12 16:24:

he .. he .. he ... 夠晒健康﹗d 女 有 線 條﹐有 “質” 感 ﹗﹗非 一 般 感 受 ﹗
.......................................................

哦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-12 09:41 PM:

.......................................................

哦~
試下啦﹕http://www.fitnessfirst.com.hk

如果 d 女 有 Yoga 底﹐床 功 一 流 !!!
Originally posted by 小强 at 2005-12-12 22:10:

試下啦﹕http://www.fitnessfirst.com.hk

如果 d 女 有 Yoga 底﹐床 功 一 流 !!!
唉~小強, 見你咁"誠意拳拳"小弟都毋謂掃你慶, 喺gym我都溝唔少, yoga導師我亦溝過幾個; 不過有兩樣嘢你忽視左:
1) 喺gym溝女係得, 不過人哋入gym係為左做exercise而唔係為識異性, 所以心理上係唔多受而且有d抗拒咖~仲有呀, 人哋做到身水身汗試問又邊有mood同你調情? 至多同你傾幾句咖咋, 當你想深入d溝人除非你手段好高啦, 否則對方耍你機會極大~

2) 通常喺gym見到嘅target都唔係一丁友, 幾個女人吱吱喳喳除非你識handle氣氛, 否則你聽比人串死~ 當然總有例外有時會有單身target但你估你係咪第一個兜搭人呢? 而對方一支公喺度keep fit 就緊係為喺其他場合努力啦, 你distrub佢都唔慌有運行哪~

你試想象吓一個女人情願身水身汗去吸引男人定香噴噴扮晒靚靚咁去吸引男人先???:cool:
以上除左喺小弟多年溝女經驗嘅小小心得之外, 仲有係consult過好多女伴嘅諗法咖 ; 小強如果有興趣不妨睇睇頭嗰幾版, 指教一吓, ok~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-13 at 04:12 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-13 02:25 AM:

唉~小強, 見你咁"...
多謝版主分享"小小心得" ... 唔好咁謙啦 ... 你已被封為“溝神”, 受萬人敬崇!!

gym溝女係難度極高 ... d 女入gym係為左做 100% exercise, 但係被後ge推動力都係為左有JJ ge 動物 + Peer Pressure !! (但99%女人會話為自己...BullShit!!) ... 一但d 女有“動機”就易入手啦﹗

Yeah!! BOYDWAN 溝神, you are RIGHT!! 人地做緊exercise時(身水身汗) -->最好毋搞人 ... 但要等到 Cooling Down session 或者d 女沖完涼啦..係 Mini Lounge 休息時就可以溝啦!! target最好係單身或者 1 pair 女.. 唔好超過3位.. 集中力分散...

小弟有特別喜好: 喜歡d 熟女 (>29 yrs old), 深宮怨婦, 小小痴肥﹐失去自信心 ... 入gym keep fit 係為左其他場合努力同挽回失去d自信心 .... 咁就投其所好..溝佢落其他場...give 佢地無限自信心...到時d女一定香噴噴扮晒靚靚(連個西都噴埋香水..等吊)...

gym里我溝(吊) d女唔多.... 都係d 熟女, 怨婦(老公唔吊我黎吊)... 一年來只有4,5 件 ....yoga導師我就未試過..版主, 佢地床功如何? 分享啦!

[ Last edited by 小强 on 2005-12-13 at 11:04 AM ]
哇..................小強你嘅口味都幾獨特...............

Mini Lounge 係可以溝,不過唔係個個target都入Mini Lounge休息嘛............你嘅論點部份我都認同,但始終小弟都係以"target 為先,場合為副"...........所以我對Fitness Club無乜特別嘅recommend~可以溝精品嘅地方香港實在太多喇~

yoga導師床功如何?唏~無論乜類型女人只要你有心train都可以18般武藝樣樣皆精咖啦........nothing special 喎~:cool:
(不過我承認佢哋係active d嘅....... )
溝神

想當年我識得個fd佢都係有依個名 = =
不過佢係一名女仔 ...... 大家明嫁啦 >_<!
Originally posted by cwleung1988 at 2005-12-15 06:48 PM:
溝神

想當年我識得個fd佢都係有依個名 = =
不過佢係一名女仔 ...... 大家明嫁啦 >_<!
溝...溝...

識得? 分享 pictures 啦 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。