<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 01:33 AM:

吓............唔會啩..........
唔知.....希望唔係
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 01:33 AM:

咩......得  咁上下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 12:34 AM:

唔....................................
咁好簡單啫,你朝朝較時間同佢一班車,朝朝一見到佢就講早晨先;相信佢開頭都無反應咖喇...........過多一排佢應該會軟化,用時間去令佢對你深刻d 先啦~
如果你口材ok,就簡單得多............你怕唔怕醜內唔內向咖?
感謝版主建議. 我會試試.

內向嘛...... 幾啦..... 唔係駛乜嚮度做"電車男"丫.......
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 06:13:

感謝版主建議. 我會試試.

內向嘛...... 幾啦..... 唔係駛乜嚮度做"電車男"丫.......
咁啦,今晚你有時間上嚟再慢慢傾,對症下藥啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 07:14 AM:

咁啦,今晚你有時間上嚟再慢慢傾,對症下藥啦~
今日見唔到佢呀...
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 22:44:

今日見唔到佢呀...
i兄,你由幾時開始見到佢咖?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 10:47 PM:

i兄,你由幾時開始見到佢咖?
十一月頭第一次見面....

果日.. 搭火車, 上車時隔住個玻璃見到佢.
佢當時企嚮對面車門側邊位.

我好記得果一刻佢眼望我眼...
個心跳左出黎...

Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 10:44 PM:

今日見唔到佢呀...
可能佢怕左你,為避開你而改撘別的交通公具,你大劑lor
Originally posted by ckyckk at 2006-2-20 11:07 PM:

可能佢怕左你,為避開你而改撘別的交通公具,你大劑lor
我地各有早有遲. 有時我早出門口又見到佢, 遲出門口又撞到佢..

而且轉地鐵果陣佢都無刻意避開我,
只係好似唔係好想同我eye contact.
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 23:11:

我地各有早有遲. 有時我早出門口又見到佢, 遲出門口又撞到佢..

而且轉地鐵果陣佢都無刻意避開我,
只係好似唔係好想同我eye contact.
11月到依家.............
timing 耐左喇~
你如果有心識人,用等字訣啦,一早喺車站等,見到佢先上車咯.........第一句"早晨"唔出口唔得咖;你朝朝同佢講,等到佢有feedback咁你就可以同佢開始有話題喇,要比d 勇氣自己、大胆d 呀~
(當然,耐性亦好重要,要預左佢有排先啋你咖~^^ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。