<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 11:11 PM:

我地各有早有遲. 有時我早出門口又見到佢, 遲出門口又撞到佢..

而且轉地鐵果陣佢都無刻意避開我,
只係好似唔係好想同我eye contact.
咪即係仲有機lor,咁有緣份,或者佢估到你對佢有feel,但又未係十分肯定.
佢唔想同你有眼神接觸,或者怕自已會錯意呢.
個人意見,知唔知佢返工地方,可以的話等佢放工仲好.
始終早上趕時間又剛訓醒,個腦未夠清醒又趕返工,專誠等佢放工係誠意表達呀.
諗諗佢喇
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 11:25 PM:

11月到依家.............
timing 耐左喇~
你如果有心識人,用等字訣啦,一早喺車站等,見到佢先上車咯.........第一句"早晨"唔出口唔得咖;你朝朝同佢講,等到佢有feedback咁你就可以同佢開始有話題喇,要比d 勇氣自己、大胆d 呀~
(當然,耐性亦好重要,要預左佢有排先啋你咖~^^ )
咁11月到而家都係見左8次左右0者, 有幾次仲係遠距離望到.

我都知耐就耐左D架喇, 但係起初無guts丫嘛.
到有guts果日, 又見到佢個咀臉好難睇下......,
咁又"錯過"左囉.....

我都想日日等見到佢先上車呀, 但係朝頭早趕工丫嘛.
次次見到佢都好大機會遲到呀....

講開"講早晨", 如果行埋去佢又唔望下我,
無啦啦對住"空氣"講會唔會唔係咁好?
好似有個傻佬唔知同邊個講早晨... 又好無誠意咁...
Originally posted by ckyckk at 2006-2-20 11:33 PM:
個人意見,知唔知佢返工地方,可以的話等佢放工仲好.
始終早上趕時間又剛訓醒,個腦未夠清醒又趕返工,專誠等佢放工係誠意表達呀.
諗諗佢喇
難題同上.
趕返工.

呢輪我都已經較到"好mun"先出門口.....

等人放工會唔會太"喉擒".....?

[ Last edited by iamstupid on 2006-2-20 at 11:51 PM ]
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 23:49:

咁11月到而家都係見左8次左右0者, 有幾次仲係遠距離望到.

我都知耐就耐左D架喇, 但係起初無guts丫嘛.
到有guts果日, 又見到佢個咀臉好難睇下......,
咁又"錯過"左囉.....

我都想日日等見到佢先上車呀, 但係朝頭早趕工丫嘛.
次次見到佢都好大機會遲到呀....

講開"講早晨", 如果行埋去佢又唔望下我,
無啦啦對住"空氣"講會唔會唔係咁好?
好似有個傻佬唔知同邊個講早晨... 又好無誠意咁...  
其他先唔講住,淨講你同佢講早晨,只係示好同禮貌嘅表現;你見到佢微微一笑講句早晨之嘛,無嘢喎,只係一種風度、一種對你所欣賞女士嘅風度,講完你有你迫佢有佢坐無乜特別咖,亦毋須太造作...........如果你話有個傻佬同佢講句早晨好似好無誠意,咁有個傻佬淨識望吓望吓佢乜都無做物仲無誠意?起碼你比佢知你係善意吖嘛,right?^^

記住你係望住佢微微笑咁講,而唔係眈天望地講呀~

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-2-21 at 12:03 AM ]
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 11:50 PM:

難題同上.
趕返工.

呢...
我係過來人,work gar.
Bath先,back later
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-21 12:01 AM:
....

如果你話有個傻佬同佢講句早晨好似好無誠意,咁有個傻佬淨識望吓望吓佢乜都無做物仲無誠意?起碼你比佢知你係善意吖嘛,right?^^

....
版主一言, 令小弟茅塞頓開.
無言感激.

我成日都鑽牛角尖, 走唔返出黎..
Originally posted by ckyckk at 2006-2-21 12:15 AM:

我係過來人,work gar.
Bath先,back later
願聞其詳.

不過我去訓覺喇. 聽日先覆.

各位晚安.
ckk 兄, 請問今晚係咪會講故仔?
Originally posted by iamstupid at 2006-2-21 23:02:
ckk 兄, 請問今晚係咪會講故仔?
哈~雞仔唔得閒講咁噃........
i兄,不如你講吓你嘅追女仔經驗啦~
(呀蛙兄咪打我~ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。