<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
板主你好...我睇完呢個post覺得你真係解釋得非常好...一個字"強"啦!!

我有個問題...如果想送d禮物俾溝緊果個...
板主你覺得送邊類野比較好? 我成日都諗唔到送乜...

定係自製d小禮物送俾佢仲好?
因為我覺得自製有誠意好多....

p.s我學生哥黎嫁咋, 買唔起貴野...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-8 12:49 AM:

打比佢咯~
照同佢講:做野做到好憎,有d掛住你~
得咖~
我試過打俾佢,佢問我做乜,我話掛住妳咪打俾妳,跟住我就笑下,佢話你傻左呀.....
....跟住再講返工事
Originally posted by hwkeung at 2006-4-8 07:01:
板主你好...我睇完呢個post覺得你真係...
接玫瑰花,自己染埋色..搵個"準"裝住送比佢

呢條橋我試過,係work架~..
Originally posted by hwkeung at 2006-4-8 07:01:
hwkeung你好~
多謝你欣賞先~
喺答你之前,想問小小問題先:
佢幾多歲左右?
讀緊書定做緊嘢?
性格係動定係靜?
有無其他追求者爭食?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-8 11:32:

我試過打俾佢,佢問我做乜,我話掛住妳咪打俾妳,跟住我就笑下,佢話你傻左呀.....
....跟住再講返工事
食住上吖嘛~~~
佢話你傻左呀,你答:
"係呀,有時都傻儍地咖,你物我嘅私人精神科醫生咯~ 呢個小秘密你知我知好喇,人地叫我傻佬我唔應咖,係比你叫咖咋,知未?咁你有無掛住我啫?(佢實話你估吓) 我唔鐘意靠估嘅,我會令到你下次當我問同一個問題時答好掛住我咖喇~~~(你實話睇吓點) 唔係睇咖,係用個心去feel咖傻妹~~"

佢實中招咖~
你咪比佢引導你吖嘛~你要主動營造氣氛咖~~~
上半場2-0,加油呀~~~
Originally posted by hwkeung at 2006-4-8 07:01 AM:
想溝人......不要自製比較好
送些她會常放在身邊/常用的會比較好

錢...不要計較啦~溝女就
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-9 12:04 AM:

食住上吖嘛~~~
佢話你...
是1-1........之前他先輸一球嘛
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-9 02:15:

是1-1........之前他先輸一球嘛
我係話佢比人2-0呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-9 12:04 AM:

食住上吖嘛~~~
佢話你...
好,又等我下次再試下咁先得...
係呀,輸緊2:0....
唔緊要,剛開波,大把時間追
thanks
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-9 02:17 AM:

我係話佢比人2-0呀~
睇o黎你要幫下佢狂數番佢啦wo~
11-2@_@

外援:BOY
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。