<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-4-13 00:48:

巴閉
你都有份寫咖噃衰佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-13 12:47 AM:

我個"處男post"~
遲d等我由頭開始睇起先
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-13 12:49 AM:

你都有份寫咖噃衰佬~
忘記她,等如忘吊了一切..........
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-13 12:50 AM:

遲d等我由頭開始睇起先
你用依個態度讀書, 博士都有得你做!
Originally posted by d228216 at 2006-4-13 00:55:

Originally posted by d228216 at 2006-4-13 00:57:

你用依個態度讀書, 博士都有得你做!
攞埋諾貝爾獎都仲得~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-13 12:26 AM:
唉~~~睇怕都要同你"補課"咯~
留意後日我回覆啦,幫你追返1分先,呢兩日淨send sms or mms 比佢先啦~
KAKAKA~你順手應該係ef右我1分就差唔多=_=|||
你都唔理人,得我同佢傾計~=_=|||

幫佢數算4球先啦~head佢4-3
Originally posted by d228216 at 2006-4-13 00:55:

等於將方向改,迷失了自己
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-13 12:26 AM:
唉~~~睇怕都要同你"補課"咯~
留意後日我回覆啦,幫你追返1分先,呢兩日淨send sms or mms 比佢先啦~
後日??
今日同佢tea,佢約左人8點,我就6點陪到佢8點,
我話妳唸下點樣安慰返我呀,佢話你話唸下先呀ma,我答我驚妳驚呀,佢竟然話怕咩呀,
咁就得喇(我答),下星期話妳知
咁算唔算得返1分先(hehe),依幾日一於sms佢先
好等你,多謝你
Originally posted by sharpmd at 2006-4-13 10:15 PM:

後日??
今日同佢tea,佢約左人8點,...
你總算開始懂得留有一手了~hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。