<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
多謝boy兄的鼓勵,但都是一句俱往爾。
我是那類很就女友的人,俾人管得好緊,所以係到真係講句,若果
拍拖嗰個唔係結婚嗰個,唔好咁就佢。吵架就吵,唔好諗住低低地就佢一次,
好容易就一世。
其實阿kg兄,你係想係一堆到搵件呀,定係搵件你心宜。以我過往經驗一堆人實
有一兩個等愛的女性,你只係需要係一堆人中找件,慢慢同佢孰落,如boy兄所講,
慢慢佢就feel到你溝佢,我以前多用電話溝通,得閒講吓睇戲或其他表演,睇吓佢有冇想睇,
有咪約佢睇lor,之後咪食埋飯。若果是夏天的話,搵定個袋帶件褸,通時夏天時女仔着衫少
睇睇吓戲會凍,嗰時你攞件衫出黎俾佢,佢咪覺得你細心lor,另外最好帶紙巾(tempo)
千祈唔好係啲(ok牌或報紙牌),因為俾人覺得你愛清潔。呢啲係我啲以前(學生時)用的屎橋,唔知而家啲女受唔受
Originally posted by sharpmd at 2006-4-21 09:32 PM:
前晚同佢msn既對話已經有dd露骨,尋日...
飲到咁上下我同佢講走喇,佢問去邊,我膽粗粗話去開房呀ma,(如果佢話有反感既話我就回應講下笑),佢竟然話你得先算喇咪大我呀??跟住我就係度笑,又再吹下水,再過一陣我又話走喇,問佢去邊好,佢話去開房呀ma,我又笑佢都係講返知段說話,到佢去完廁所就起身走人,我話咁行喇,我問佢去邊度有房,我話前面咪有,佢話你做晒資料搜集呀,我答唔係呀,依度好多架喇,跟住行我佢講左3次我依家同妳去開房喎,佢都係度笑..........跟住我地就去左喇......

今日打俾佢(公事),大家都係無事發生咁,不過放工後,佢同friend飲野,跟住打俾我話好悶呀,我話不如我過黎搵妳呀,佢話唔好喇你今日做到暈,快d返屋企休息下,咁我就返左屋企喇,佢sent sms俾我話你係度陪我就好喇(我都話過黎搵妳架喇,不過唔搵佢都好,吊下佢先,hehe)
日後既發展,都會再唸下,依家真係有d初拍x既感覺
真係去左開房?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-21 23:51:
飲到咁上下我同佢講走喇,佢問去邊,我膽粗粗話去開房呀ma,(如果佢話有反感既話我就回應講下笑),佢竟然話你得先算喇咪大我呀??跟住我就係度笑,又再吹下水,再過一陣我又話走喇,問佢去邊好,佢話去開房呀ma,我又笑佢都係講返知段說話,到佢去完廁所就起身走人,我話咁行喇,我問佢去邊度有房,我話前面咪有,佢話你做晒資料搜集呀,我答唔係呀,依度好多架喇,跟住行我佢講左3次我依家同妳去開房喎,佢都係度笑..........跟住我地就去左喇......

今日打俾佢(公事),大家都係無事發生咁,不過放工後,佢同friend飲野,跟住打俾我話好悶呀,我話不如我過黎搵妳呀,佢話唔好喇你今日做到暈,快d返屋企休息下,咁我就返左屋企喇,佢sent sms俾我話你係度陪我就好喇(我都話過黎搵妳架喇,不過唔搵佢都好,吊下佢先,hehe)
日後既發展,都會再唸下,依家真係有d初拍x既感覺
唔.............................
得米啦死仔~
跟住落嚟你自己執生喇,我亦無乜好教你喇~ 真咖,有好多嘢你都要靠自己去掌握,加油啦~
都係嗰句啦,有嘢諗唔掂再揾我地啦,GOOD LUCK~
Originally posted by hwkeung at 2006-4-22 00:00:
真係去左開房?
明知故問!

sharpmd係咁嘅人咩?
Originally posted by anakinchan at 2006-4-21 23:40:
多謝boy兄的鼓勵,但都是一句俱往爾。...
anakin兄高人高見!足見兄你閱歴甚豐,多謝你捧場同分享~
有時間多d 上嚟同大家風花說月吓喇~
Originally posted by anakinchan at 2006-4-21 11:40 PM:
你係想係一堆到搵件呀,定係搵件你心宜
你ge意思即係我想係一堆裡面搵個定一早有target??
我唔係咁get到個意思,sorry~
我指你過往係想求求其溝條女(短炒),定係你有目標去溝(中線或長線投資)?
若講易溝就梗係係一堆到搵件等愛lar,當你係一堆人,建立一個形象,實有一、兩個
係鐘意你個style,你咪搵件lor,切戒操之過急。一堆人實有一兩個好傾啲,
咪慢慢溝lor,傾多啲電話或sms,有時約吓佢去街,好自然就有feellar,
你只係諗點令到佢鐘意你,例如對佢好啲,扮吓細心,有風度,自然就有lar。
我自己就想中線ge~~
不過短都未搞得掂... 首要都係搞掂自己先,我對咩人都好,因此令到人feel唔到我追緊佢
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-22 12:05 AM:

anakin兄高人高見!足見兄你閱歴甚豐,多謝你捧場同分享~
有時間多d 上嚟同大家風花說月吓喇~
你太誇獎本人喇,我閱歷好少,只係成日聽人分享。仲有我溝親都係學
生時代嘅學生妹,係易啲lar。

現在的OL or 在職就真係冇經驗lar,但我同我的舊女同學傾開,其實佢地 or同事
都想有人溝,所以我諗都唔係太難,加油呀各位港男
溝女大胆啲,唔得都冇所謂,起碼好玩過。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。