<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-27 12:07 AM:
真羨慕 sharpmd 兄
唔好咁講喇
不過有時真係唔知自己唸緊乜,同a時又經常sent sms俾b,同b時又怕a會發覺,
boyboy,過返2招黎先
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 12:24 AM:

你都可以咖~
Boy 兄,
最近有冇新嘅揾女蒲點,好耐冇聽你介紹嘞.
咪自己掃場,唔理d寂寞人.
Originally posted by sharpmd at 2006-4-27 03:42:

唔好咁講喇
不過有時真係唔知自己唸緊乜,同a時又經常sent sms俾b,同b時又怕a會發覺,
boyboy,過返2招黎先
hahahaha~~
你終於知道你應該問乜問題喇?
係就係後知後覺d,都好好咖喇~
嗱嗱聲出多部電話先啦,越細部越好~

好有用咖,慢慢再話你知~
Originally posted by Lyon at 2006-4-27 12:33:

Boy 兄,
最近有冇新嘅揾女蒲點,好耐冇聽你介紹嘞.
咪自己掃場,唔理d寂寞人.
收到收到~
小弟知罪,月尾前交貨,ok~?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 07:39 PM:

hahahaha~~
你終於知道你...
咁boyboy出街咪帶好多電話...
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-27 19:55:
咁boyboy出街咪帶好多電話...
boyboy真富貴
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 07:40 PM:

收到收到~
小弟知罪,月尾前交貨,ok~?
月尾前交貨? 好啊, Thank you 先.
但月尾好似得番 3 日, 你唔會太辛苦嗎, 難為 Boy 兄啊.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 12:24 AM:

你都可以咖~
首先要搵到目標先
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 07:39 PM:

hahahaha~~
你終於知道你...
唔係ma,剛剛先換左部atom,出多部,一定俾人發覺架喎.....
不過都想聽下boyboy有乜好先
Originally posted by sharpmd at 2006-4-27 23:16:

唔係ma,剛剛先換左部atom,出多部,一定俾人發覺架喎.....
不過都想聽下boyboy有乜好先
無叫你比人知,收埋佢嘛~
當你同a出街,將你原來電話線飛去個新電話度(較震機),到b打比你個"隱藏機"物震咯,你就擺低你平時用嗰個電話喺度,同a講去洗手間,咪佢物無疑心咯~
其實你應該準備定幾個電話同電話號碼比唔同target contact,咁先安全又穩陣,溝女係咁咖喇,呢d 錢唔慳得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。