<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
用儲值卡玩sms
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-27 11:43 PM:

儲值得ga??
我以前儲值sd唔到...
send到嫁....好似一個5毫定唔知一蚊
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-27 11:44 PM:
用儲值卡玩sms
無計...唔可以比媽子知道我係甘上台
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-27 23:44:

無計...唔可以比媽子知道我係甘上台
當遂分鐘計唔明
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-27 11:46 PM:

當遂分鐘計唔明
應該就係..唔太記得...
只記得入左一百蚊...
send左大約一個星期就用晒 = =
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-27 23:51:

應該就係..唔太記得...
只記得入左一百蚊...
send左大約一個星期就用晒 = =
一星期大約sd幾多個???

我淨係同台先玩架咋..
瘋狂狀態1個月玩500幾個,果時冇唸住追個女仔

點知愈玩愈肉麻,發覺呢個方法橋真係掂架。
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-27 11:58 PM:

我淨係同台先玩架咋..

我唔理同唔同台...
佢地唔同台都肯sd就得...
因為我係csl...冇乜人同台,同埋同台都好似要收錢...
[原創] 全新26FUN獨家 I(於4月24號
好想睇呀...我要比心機
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 12:00 AM:

我唔理同唔同台...
佢地唔同台都肯sd就得...
因為我係csl...冇乜人同台,同埋同台都好似要收錢...
csl 同台都要收 真搞笑
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-27 11:58 PM:

我淨係同台先玩架咋..

超過300啦....
如果計理其他...我諗一個星期都有6~7百個
個方法橋真係好掂嫁...haha
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。