<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 12:00 AM:

我唔理同唔同台...
佢地唔同台都肯sd就得...
因為我係csl...冇乜人同台,同埋同台都好似要收錢...
同台都收 = =凸
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-28 12:03 AM:

同台都收 = =凸
因為之前同個女仔sd,咁難得佢又csl
之後佢同我講原來同台都收...
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 12:04 AM:

因為之前同個女仔sd,咁難得佢又csl
之後佢同我講原來同台都收...
最尾你追唔追到個女仔呢~?
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-28 00:00:

我唔理同唔同台...
佢地唔同台都肯sd就得...
因為我係csl...冇乜人同台,同埋同台都好似要收錢...
csl都唔算少,我sunday仲少牙
個個唔係3就係數碼通

同台唔洗唔$架wo...
唔同台就死喇~....$1個,一個月$500幾蚊架喇啵..
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-28 12:05 AM:

最尾你追唔追到個女仔呢~?
no..
不過都前年lu...
我又無出咩卡...可能我真係唔捨得駛咁多落溝女度啦...
sd幾百sms傾爆分鐘呢d事除非我係對個女仔認真...如果唔係...
呢d錢我都唔會浪費...哈...

呢d遊戲越唔認真果一方越著數...
所以通常我都係玩吊癮...出街就會哄到個女仔好鬼開心...
走左之後都唔會搵佢...佢call我或者sd sms俾我就lum佢一兩句就收線...
有咩野去街先盡情發揮...自自然然佢就會成日自動飄出黎...
萬試萬靈...太肉緊太有求必應就唔好玩...
同埋傾得太多就會話題越少...見面時講o既野相對少左...
悶場o既機會就大d...咁樣好快會江郎才盡...玩完...
我想做到只要佢同我一齊就只有快樂呢種情況...
令到個女仔成日都想見我...

不過長期係咁身心都會疲倦不堪...
唉...而家真係唔想再溝女...
Originally posted by hwkeung at 2006-4-28 02:06:
我又無出咩卡...可能我真係唔捨得駛咁...
你好有看破紅塵feel 噃老友~
Originally posted by hwkeung at 2006-4-28 02:06 AM:
我又無出咩卡...可能我真係唔捨得駛咁...
我都係咁,因為我用緊公司咭,sent sms都無乜人理,
同埋佢好小主動打俾我(因為知我唔方便),除非佢知我方便喇,同埋通常我地sms先,先黎幾個sms我先打俾佢,都係同佢講好小野,不過好到肉,所以都唔洗出多張咭
今日佢黎開我公司個頭,我就走左去同佢tea(成6點),我今晚又唔得閒(約左a),佢又約左人,我話今個星期見左妳3次,佢話,咁點呀,我話無呀,我話我以為我記得d野妳都記得,佢即刻話,係喎見左3次喎,(hehe,陰下佢先).........
Originally posted by sharpmd at 2006-4-28 23:34:

我都係咁,因為我用緊公司咭,sent sm...
sharpmd,咪話我唔提醒你,咪太過忘形露出馬腳呀~
男人好多時侯就喺呢個moment有破綻咖~

仲有,因住你個target以退為進引你揀要邊個...............
總之萬事冷靜、一切小心,ok?
yes sir,多謝指導
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。