<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 08:19 PM:

向戀愛版睇下就知
不如 post多次係呢度等各位高手教下路啦~
呢度開始有點冷清...
我係度呀
2日都無聽過佢把聲喇,又掛住佢呀
Originally posted by sharpmd at 2006-5-1 01:05 AM:
我係度呀
2日都無聽過佢把聲喇,又掛住佢呀
掛住人就打俾人啦~
Originally posted by ianiankuan at 2006-5-1 02:00 AM:

掛住人就打俾人啦~
唔方便打呀,同埋假期都好小打俾佢
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-27 07:40 PM:

收到收到~
小弟知罪,月尾前交貨,ok~?
......又話月尾交貨,又呃人嘅. 定係 Boy兄你話五月尾呀.
好心急等最新嘅揾女蒲點介紹呀.
又唔理d寂寞人.
Originally posted by Lyon at 2006-5-3 17:55:

......又話...
唏~咁心急~

[香港揾女蒲點分享] ver.2 明日登場~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-3 06:49 PM:

唏~咁心急~

[香港揾女蒲點分享] ver.2 明日登場~
支持
熱烈期待
光陰似箭、日月如梭...........
小弟呢個"處男作"眨眼間已渡過左一個寒暑...........
難得耐唔耐就有版友入嚟留吓言、交吓流、分吓享,真係令小弟好高興~
不過,小弟遲遲未有update新資訊,又真係覺得好鬼慚愧..........
姍姍來遲,請各位版友見諒!

[center][香港蒲點分享] ver.2 [/center]

1.中環蘭桂坊加州大厦2/F"HAVEN"。小弟近期心水好地方之一,係一間上樓lounge,環境舒服仲有好多好多各國靚女、model、abc、明星仔!成日爆棚 ,質素可想而知~

2.銅鑼灣渣甸中心12/F"ZODIAC"。又係上樓lounge (無計喇~ d "好嘢"上哂樓,貪無咁雜啩~) ,好多abc同model仔聚腳,唔.......................幾好幾好~

3.數碼港Le Meridien Cyberport 4/F"Umami bar"。半bar半cafe,大把二三線姐仔喺度四圍遊,搏乜就心照啦~~ (不過好早收咖,零晨就收lu,要去趁早呀~)

4.銅鑼灣宇宙大厦4/F"Nite lite" & 5/F"Wine club"。質素OK啦,勝在多妹同wet妹,容易溝上手,不過因住比d 妹妹仔灌醉,玩得好癲咖~

5.尖沙咀廣東道"Bar Ikenami"。一入到去男人個腦只得一樣嘢:女呀~女呀~  高質靚女多、搏溝嘅單身女仔亦三五成群,冧唔冧得掂睇自己喇~

*講住咁多止吓咳先,遲d 繼續,請請~
尋晚又同佢出左黎喇,睇戲食飯,最後梗係去開心喇,開心完我問佢知唔知我d野(1:1個d,但我又無直接講),佢話知又點唔知又點呢,(其實佢知).....睇黎佢同我一樣係依段時間都幾享受依一刻,大家都唔洗對大家負責,想見既就會打俾對方,(通常見一面飲個茶),假期又唔會出街,如果約得夜晚出黎,就會去......
最近我先學左個名詞叫SL,我唸佢就係我既SL....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。