<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
boyboy,d分享都幾正,多謝,去想即刻去呀
今日打俾佢唸住約lunch,講左陣佢話唔去,咁我都無再叫佢喇,個時12點,鐘(唸住如果同佢lunch就早d走)
跟住佢1點打黎問我去唔去lunch,我話早就話同妳lunch架喇,點知佢又話,都係唔好喇,算喇,我仲問左佢3次,佢都答唔好喇,由佢喇,咁我話咁我走架喇.....跟住就梗係無去喇
我係咪on 車左呢,應該去搵佢lunch呢??
boyboy
唔好意思,我真係搵唔到邊度講點先加積分,thanks
Originally posted by sharpmd at 2006-5-6 06:28 PM:
boyboy,d分享都幾正,多謝,去想即刻去...
我覺得你冇on居喇.

如果樣樣都俾佢話哂事. 佢叫你就出. 咁咪唔馨香!?

吊高黎賣 咁先值錢嘛.
Originally posted by ianiankuan at 2006-5-7 02:01 AM:

我覺得你冇on居喇.

如果樣樣都俾佢話哂事. 佢叫你就出. 咁咪唔馨香!?

吊高黎賣 咁先值錢嘛.
咁又係暫時係sl,都係留一手好
Originally posted by sharpmd at 2006-5-6 18:28:
boyboy,d分享都幾正,多謝,去想即刻去...
極 on 居!
等小弟返嚟先慢慢解答~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-7 03:33 AM:

極 on 居!
等小弟返嚟先慢慢解答~
呀,咁點算呀,事情已經過去左喇,boyboy,快d返黎喇
BOYBOY,係返黎未呀??
Originally posted by sharpmd at 2006-5-8 22:07:
BOYBOY,係返黎未呀??
boyboy 後晚先投產~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-9 03:29 AM:

boyboy 後晚先投產~
好,等你
Originally posted by sharpmd at 2006-5-6 18:28:
今日打俾佢唸住約lunch,講左陣佢話唔去,咁我都無再叫佢喇,個時12點,鐘(唸住如果同佢lunch就早d走)
跟住佢1點打黎問我去唔去lunch,我話早就話同妳lunch架喇,點知佢又話,都係唔好喇,算喇,我仲問左佢3次,佢都答唔好喇,由佢喇,咁我話咁我走架喇.....跟住就梗係無去喇
我係咪on 車左呢,應該去搵佢lunch呢??
你錯在呢句說話。
記唔記得我同你講過,男人講嘢要爽,一就一、二就二?
佢打得比你,即係想見你,你仲抽佢後腳?肉酸啦~
跟住嗰d 對白我都費事睇........婆媽喇~
簡單一句:"好呀!我嚟接妳~" 冠冕堂皇又大方,咪得咯?駛鬼磨咩~

你呀~ 沉緊喇~~~ 要抽離小小呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。