<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 林峯、千語,五年情玩完,元老點睇?
返回列表 回復 發帖

林峯、千語,五年情玩完,元老點睇?

貪錢BB

藝人 林峯 與吳千語拍拖5年,人前人後一直相當恩愛,不時糖黐豆咁高調放閃,近年更屢傳婚訊!但今日有報道指,原來兩人早在三個月前已經秘密分手,除了因為女方久久未能得到林峯爸爸的歡心,未有樓、舖揸手外,更有傳千語BB搭上城中一位中年富商!於是 林峯 一怒下狠斬五年情!

640 x 960 PIXEL下載

姣婆遇著脂粉客
乜都會厭啦
唔通個樣睇得成世
乜都會厭啦
唔通個樣睇得成世
sarmsan 發表於 2017-6-7 10:31 AM
S兄條女不知作何感想 ...
S兄條女不知作何感想 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-6-7 11:00 AM
所以唔俾得佢知我係呢度講野交流

咁佢一樣話唔係睇我樣成世
成日強調愛情要保鮮

成日強調愛情要保鮮
sarmsan 發表於 2017-6-7 11:09 AM
S兄係無腳既雀仔 ...
點會呢,係就到處覓食,仲食完就走啦

成日強調愛情要保鮮
sarmsan 發表於 2017-6-7 11:09 AM
可能佢都係另一個吹水區講仔
可能佢都係另一個吹水區講仔
自拍男 發表於 2017-6-7 03:01 PM
人地唔係成日上同好斯文
唔同呢度個元老咁多邪念
人地唔係成日上同好斯文
唔同呢度個元老咁多邪念
sarmsan 發表於 2017-6-7 04:03 PM
無邪念 ... 結果講電影果兩個POST你咪唔回羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 林峯、千語,五年情玩完,元老點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。