<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 歷年世界妹,ThomasKoon 多揀一?
返回列表 回復 發帖

歷年世界妹,ThomasKoon 多揀一?

高海寧於南非遭誤傳失蹤,搞到網民恐慌,大家都非常擔心當地人會垂涎高海寧美色,好在只係虛驚一場。
查看相片

世界盃
更多

高Ling對「世界波」真係冇得輸!
查看相片

世界盃
更多

苟芸慧四年前被派到巴西採訪世界盃,險遭智利球迷狼吻。
查看相片

世界盃
更多

李佳芯在節目中潮玩Cosplay,化身足球護士,報道各隊傷兵情況,當年呢個角色由model出身嘅李佳芯演繹,真係fit晒!
查看相片

世界盃
更多

梁政珏宣布封胸嘅梁政珏,去到南非同做《獎門人》都變成密實姑娘,令觀眾十分失落!
查看相片

世界盃
更多

黃婉曼黃婉曼做節目最好睇嘅地方,就係成日畀班麻甩口水佬主持調戲。
查看相片

世界盃
更多

查看相片

世界盃
更多

孫慧雪阿雪(孫慧雪)06年都做過「世界妹」,佢曾經指控林敏驄在無綫世界盃節目中對佢性騷擾:「佢話我個波污糟!」
查看相片

世界盃
更多

林芊妤當年著住TVB 件密實波衫,差啲唔認得有「港版瑤瑤」之稱嘅Coffee,咁搞法叫人點樣《世界盃動起來》先?!
查看相片

世界盃
更多

查看相片

世界盃
更多

李綺雯被問及球員應否在世界盃期間禁慾,李綺雯寸嘴話:「球員唔帶老婆、女友去,都未必禁到 。」哈,唔通係陳七話佢知嘅?!
查看相片

世界盃
更多

劉俐對住貓紙都將球員名讀到甩甩咳咳,真係辜負咗「劉俐」呢個好名!
查看相片

世界盃
更多

關婉珊《美女廚房》嘅「蜜瓜」關婉珊(依家改名叫「關宛珊」)都主持過《世界盃動起來》,但表現未見突出!
查看相片

世界盃
更多

黃瑩06年港姐,點解咁好身材當年都落選?!鬼叫佢遇着擅打鬼影變幻球嘅冠軍陳茵媺咩!
查看相片

世界盃
更多

蔣怡全靠嬌聲嗲氣取勝,唔止球迷受落,連其他男性嘉賓主持都讚。
查看相片

世界盃
更多

劉明軒娛樂台靚女主播講埋波,專門八吓世盃嘅花邊新聞,就算唔係球迷都啱睇。
查看相片

世界盃
更多

潘杰寧咪睇佢外表嬌滴滴,實情係個資深球迷,除咗世界盃之外仲主持過《體育王》同《足球達人》。
查看相片

世界盃

呢班入面揀,一定係Ali啦
練咩鬼波丫 , 練扎馬拉 ... 騎乘最好用
練咩鬼波丫 , 練扎馬拉 ... 騎乘最好用
迦樓羅女王 發表於 2018-6-13 10:25 AM
唔練波,技術會生疏
唔練波,技術會生疏
ThomasKoon 發表於 2018-6-13 10:28 AM
練波 ... 同咩扑野技術有關???
練波 ... 同咩扑野技術有關???
迦樓羅女王 發表於 2018-6-13 10:36 AM
練「波」,明白未?
練「波」,明白未?
ThomasKoon 發表於 2018-6-13 12:50 PM
關婉珊蜜瓜
呢班入面揀,一定係Ali啦
ThomasKoon 發表於 2018-6-13 02:27 AM
揀足球護士李佳芯..負責保養球員jj
揀足球護士李佳芯..負責保養球員jj
胡生 發表於 2018-6-13 04:07 PM
飲coffee
無人選阿雪???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 歷年世界妹,ThomasKoon 多揀一?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。