<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 又要捱五日地獄,元老準備好未?
返回列表 回復 發帖

又要捱五日地獄,元老準備好未?

平平安安捱二個禮拜    
其實無話準唔準傋好 , 主要係睇你呢個幾個日假滿唔滿足 ,
滿足到之後捱到5日就OK ... 最怕係難得長假 , 但混混嶽嶽咁浪費左
其實無話準唔準傋好 , 主要係睇你呢個幾個日假滿唔滿足 ,
滿足到之後捱到5日就OK ... 最怕係難得長假 , 但混混嶽嶽咁浪費左
迦樓羅女王 發表於 2019-4-8 05:40 AM
最主要係睇呢五日夠唔夠硬淨,捱唔捱得到
最主要係睇呢五日夠唔夠硬淨,捱唔捱得到
港燦男 發表於 2019-4-8 09:07 AM
咁死捱一定捱到既 , 最多跳樓姐
迦樓羅女王 發表於 2019-4-8 09:23 AM
所以咪個個禮拜咁多人跳樓囉
迦樓羅女王 發表於 2019-4-8 09:23 AM
一係工作壓力,一係碌卡爆煲
一係工作壓力,一係碌卡爆煲
港燦男 發表於 2019-4-8 09:33 AM
所以我咪講緊點心身健康咁工作羅 ... 重點唔係 "愛上你既工作" ,
而係你可以享受到工作以外既生活 , 呢個先係你工作動力既來源 ...

試唸下 , 如果放左工返屋企都係比人罵X , 或者都要忙其他野 ,
你點會有心機做???

唔係同我講十年廿年後未來 , 我連明日既曙光都連唔到 , 仲點未來???
所以我咪講緊點心身健康咁工作羅 ... 重點唔係 "愛上你既工作" ,
而係你可以享受到工作以外既生活 , 呢個先係你工作動力既來源 ...

試唸下 , 如果放左工返屋企都係比人罵X , 或者都要忙其他野 ,
你點會有心機做???
...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-8 09:39 AM
公司又要受氣,返到屋企老豆老母又煩
公司又要受氣,返到屋企老豆老母又煩
港燦男 發表於 2019-4-8 09:59 AM
咪係羅 ... 其實可以做下自己野己經好好
咪係羅 ... 其實可以做下自己野己經好好
迦樓羅女王 發表於 2019-4-8 10:09 AM
公司一條友已經好幸福
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 又要捱五日地獄,元老準備好未?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。