娛樂滿紛 26FUN's Archiver

yanmatthew2006 發表於 2005-11-30 07:22 PM

如果你女友問你呢條問題,你會點答?

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

hitmecomecome 發表於 2005-11-30 07:26 PM

我會講:鐘意一個人唔洗講原因(好似好浪漫,好有含意,但係又有少少避開問題o既含意,兩全其美)

周衡 發表於 2005-11-30 07:47 PM

我會講:我鍾意你既優點,更加鍾意你既缺點:cool:

極樂 發表於 2005-11-30 08:01 PM

我唔會問條咁既問題, 因為無乜意思.........
d男仔梗會諗好多"好野"答架啦, 所以令我覺得係講大話咁!!
係咪真係咁多女仔問呢d野架?

HansChan 發表於 2005-11-30 10:02 PM

我每次拍拖實俾條女問哩條.....
我答係"冇o架! 冇特別o架!"
跟住佢哋就會話"甘你做乜同我一齊呀?"
我答"我都唔知點解o架!! 甘點解妳又鍾意問岩晒啲甘無聊又冇得答既問題?? 妳硬要我答妳一個理由, 妳响度為難緊我囉!!"
佢哋就會"..................":o

yuenlicheng 發表於 2005-11-30 10:05 PM

我會話 ,鍾意就係鍾意 ,冇得話鍾意您d咩..如果我話鍾意您d 咩咩既 話 ,就唔係鍾意您la...
我鍾意您就係鍾意您 ,感覺黎ga ma...

151515 發表於 2005-11-30 10:27 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

kubrick 發表於 2005-11-30 10:30 PM

我問過女仔點解要問...
咁佢就答我話係想你讚佢喎..

[quote]Originally posted by [i]極樂[/i] at 2005-11-30 08:01 PM:
我唔會問條咁既問題, 因為無乜意思.........
d男仔梗會諗好多"好野"答架啦, 所以令我覺得係講大話咁!!
係咪真係咁多女仔問呢d野架? [/quote]

good,你果然係一個好女仔^^

其實十個男仔,九個都講吾出鍾意d咩架拉,既然要聽大話,又何必呢?又或者話鍾意你靚,聽落又覺得只係愛你外表;話鍾意你性格好,又會諗甘即係我吾靚呢,唉,拿黎煩

答返個問題先,我係一個比較走精面既人,我應該會問返佢"甘你覺得呢?",又或者"甘你又鍾意我d咩先".....然後,再執生咯,hehe

pc20001103b 發表於 2005-12-5 09:39 PM

我永遠都答唔出,永遠都俾人逼我答,到最後,我永遠都唔答

機密 發表於 2005-12-6 02:19 AM

[quote]Originally posted by [i]yanmatthew2006[/i] at 2005-11-30 19:22:
如果你女朋友問你:"你鍾意我D乜?"
你會點答呢?   
呢一條真係諗爆好多人個頭嫁
大家可以諗多幾個都得 [/quote]

講得出來的就是喜歡你的乜乜物物,而非喜歡你的人!  我喜歡的是你而非你的乜乜物物! 所以無話鍾意你的什麼。 那你又會喜歡我的什麼?

以上是我的真心話,婚前也經常用,無往而不利:D

Akuma 發表於 2005-12-8 10:50 PM

[quote]Originally posted by [i]kubrick[/i] at 2005-12-1 00:30:
我問過女仔點解要問...
咁佢就答我話係想你讚佢喎.. [/quote]

岩呀!! 我女朋友都係咁講

呢條者唔係最難荅我搵到的難荅既

討論一下女仕問男朋友的十大抵死問題,比著你又會點答呢~?
唔知大家有無比人問過呢d問題呢,你當時又點答呢?

1 行街好悶, 行黎行去都係果度!
答: 大姐呀, 同你拍左咁多年拖, 仲有邊度未去過丫...

2) 點解唔同我煲電話粥?!
答: 我一日最少都陪你4-5個鐘, 有乜都講晒啦...唉哎...

3) 同我一齊只係想do野!?
答: 性係人既需要,
尊重你係我girlfriend先只對你有性既要求。
唔通你想我攪三攪四咩,日日五姑娘唔掂架...

4) 床上口花花, 床下冷冰冰?!

答:讚美當然係情最濃時發出架啦,唔通你呵緊屎讚你性感咩大姐呀!!!!!

5) 去街成日"及"女?!
答:你又何嘗唔係"及"緊仔呢...愛美係人本性..."及"下唧又唔係禽佢....

6) "愛唔愛我"?!
答: 我一日講十次好未, 你明知唔係發自內心都要聽?!呢句野
當然係男人最想講既時候先會講...唔好再立亂問喇.

7) 我同你亞媽跌落水, 你救邊個先?
答: 頂! 邊Q個係第一個諗呢條問題既呢下?
拿拿聲的佢去打把啦!你兩個都跌晒落水
我就梗係報左警先啦,
我跳埋落去,邊Q個救我地呀 一齊死麼?!

8) 你幾時娶我架?
答: 你亞媽幾時大發慈悲免收禮金, 我咪娶得起你lor...

9) 你愛我有幾深?

答:用"米"定係用"尺"黎計呀...我點先搵到一個標準去話你聽呢下?

10) 我老左你會唔會仲咁愛我?
答: 大姐呀...呢個問題我驚過你啦...頭又係我光先,
更年期又係我黎先,我老左你仲愛唔愛我呀下...

呢的都係我發自內心說話但係都係諗下好啦唔會講出口會死人架

kakeidevil 發表於 2005-12-9 08:56 PM

[quote]Originally posted by [i]Akuma[/i] at 2005-12-8 10:50 PM:

岩呀!! 我女朋友都係咁講

呢條... [/quote]

呢10條好掂呀...haha

etyuiops 發表於 2005-12-10 05:16 PM

[quote]Originally posted by [i]yanmatthew2006[/i] at 2005-11-30 07:22 PM:
如果你女朋友問你:"你鍾意我D乜?"
你會點答呢?   
呢一條真係諗爆好多人個頭嫁
大家可以諗多幾個都得 [/quote]
我就會話 :
我鍾意你係因為你在我眼中係全世界最好既女仔
同你一齊係一生中最美好既事
我唔單止鍾意你, 我仲鍾意你個心
如果可以, 我希望可以同你一生一世.......

頁: [1]