<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭左翼 , 大家喜歡祖高爾 or 唐寧 ?
返回列表 回復 發帖

英格蘭左翼 , 大家喜歡祖高爾 or 唐寧 ?

我比較喜歡唐寧  , 英格蘭本土極之小有的出色正宗左腳球員
大家點睇 ?
根本唔同級數,祖高爾高班咁多,點比呀??感覺就好似你拿朗拿甸奴黎同古迪比一樣。
我愛長澤
downing 主要係o係邊線發威
但 joe cole 唔同, 佢o既位置包括左路同攻中, 罰球(雖然冇乜機會要佢射), 射門, 傳送都會比 downing 全面
downing 可以做後備, 等england攻唔入人地時入黎, 佢速度都幾快
我比較鍾意祖高爾,佢絕對有實力可以長期做國家隊或車路士既正選,佢係車仔既影響力都幾大,好多人都覺得泰利,林柏特,馬基里尼係車仔既重心,其實祖高爾都係,冇左祖高爾車路士既進攻冇咁順暢,冇咁有威脅,杜夫同洛賓都唔夠佢狀態咁穩定同好,SWP更加唔洗講,得個快字
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 12:55 PM:
根本唔同級數,祖高爾高班咁多,點比呀??感覺就好似你拿朗拿甸奴黎同古迪比一樣。
哈哈
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-3 12:56 PM:
downing 主要係o係邊線發威
但 joe c...
唐寧淨係可以係左邊踢,祖高爾就左右邊都踢得,我覺得佢踢攻中冇咁好,但唔代表佢係場上面踢踢下邊線入中路幫手唔好
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 12:55 PM:
唔應同
家陣唐寧好差咩?
用朗拿甸奴黎同古迪比依個比喻實在太離普
每個球員係隊波有唔同作用
一個踢梗車仔,一個只踢梗米堡,隊波戰績都已經無得比
如果唐寧可以去大球會一定有表現

唐寧就跟本係英格蘭當中極度少少有左腳正宗左翼
祖高爾頂多話只岩多個位置踢姐,加上佢狀態都好飄忽

所以我覺得英格蘭左邊應該比機會唐寧
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-5-3 01:25 PM:

唔應同
家陣唐寧好差咩?
用朗拿甸...
但係國家隊應該睇經驗同狀態先,依家祖高爾狀態唔差,經驗亦比唐寧多,唔通艾朗連儂打得好就即刻比佢上位?
唐寧係有實力,但係祖高爾比佢好
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 01:31 PM:

但係國家隊應該睇經驗同狀態先,依家祖高爾狀態唔差,經驗亦比唐寧多,唔通艾朗連儂打得好就即刻比佢上位?
唐寧係有實力,但係祖高爾比佢好
i know
我只係唔認同佢講既野姐

同埋我無話放棄joe啊
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-5-3 01:47 PM:

i know
我只係唔認同佢講既野姐

同埋我無話放棄joe啊
咁的確兩個既級數係差緊d
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭左翼 , 大家喜歡祖高爾 or 唐寧 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。