<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 係咪肥就一定冇人鍾意?
返回列表 回復 發帖

係咪肥就一定冇人鍾意?

係咪肥就一定冇人鍾意?
好靚呀 *楊承琳* .
我唔要做一個俾人睇唔起嘅人
鹹魚清菜﹐各有所愛...
Originally posted by wilwilwil at 2005-6-20 09:08 AM:
鹹魚清菜﹐各有所愛...
簡而清!!! 好句!!!
Originally posted by benny0105 at 2005-6-20 09:16:

簡而清!!! 好句!!!
對.不過機會微.找普通易,但找靚仔靚女難.所以要在其他方面努力,衣著,人品,錢,成就等.
if they choose u base on looks
those are stupid girls

but if u still want those
then u're the stupid one
英雄3今後決定重出江湖
還望各路英雄多多指教
請請
Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-20 08:36 AM:
係咪肥就一定冇人鍾意?
brother,
你咁講, 樣貌普通都冇行啦 ~
事實上又係唔係呢 ?

肥唔係問題,
要溝女, 外表係其中一個條件者
仲有你自己既學識, 事業, 身家, 談吐, 待人接物........
依d 先係 critical point ~

你話肥, 肥成點先 ?
只要d 女accept 到咪ok law~
Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-20 08:36 AM:
係咪肥就一定冇人鍾意?
有D男仔鐘意少少肥的女仔架~
不過真係要睇肥既定義係咩
只係就唔鐘意太肥同太瘦既女仔囉~
錯WO!!!!!
天下間,有靚有醜,有肥有瘦
即使一個好好好好肥既男仔/女仔,都一定會有一個人鐘意!!!
呢D就係真愛!!!
或者咁講啦…
肥只會影響到異性對你既初步印象…
但真正構成佢喜歡你的因素有好多…
例如樣、性格、品德等等
如果只係差在肥呢一樣,都唔會無人鍾意既

仲有肥都有好多程度
只要唔好爆肥,影響都唔大架
係咪肥就一定冇人鍾意?
深田恭子呢,雖然我唔鐘意佢,但係佢都仲有唔少fans喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 係咪肥就一定冇人鍾意?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。